2777
2789
عنوان

ازدواج تو سن بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 2202 بازدید | 158 پست
من ۲۸ سالمه ولی ترس دارم ازدواج کنم نمیدونم چرا، از طرفی میدونم سخته با خانواده زندگی کردن هر چی هم ...

من تا قبل از سن ۲۵، ۲۶ سالگی هییییییچ علاقه ای به ازدواج نداشتم و به همه میگفتم نمیخوام ازدواج کنم بابامم میگفت اینو نمیدم به هیچ کس بعد اینکه همه ازدواج کردن یه حس تنهایی میاد سراغت بعد میبینی تو خونه موندی و همه ازت همه جور توقع دارن و این آزار دهنده اس اختیار خودتم نداری با اینکه سنت بالاست چرا چون تو شهر کوچیکی هستی با خانواده زندگی کردن سخته مورد خوب داشتی رد نکن مثل من نشو

نه خیلی معتقدم نه خیلی بی اعتقاد ولی سر یه موضوع خیلی عجیب به یه نفر شک کردم و حس میکنم امکانش هست ی ...

ببین من خیلی تو فامیل دیدم ولی مثال نزدیک تری بخوام بزنم 

داییمو میگم اول ماشاالله درامدش عالیه هم سالن ورزشی داره هم نونوایی از قیافشم بخوام بگم هرکی میبینش میگه خیلی شباهت داره به گلزار هم تیپ و فیسش هم رنگ چشماش و بوریش ، خلاصه بگم بی تعریف ، همه چی تموم بود خودم دخترم دیگه، ۳بار نامزدی کرد هی بی دلیل بهم میخورد خلاصه ما شک کردیم رفتیم پیش ی دعا نویس گفتن یه شخص براش دعا کرده تو باغچه خونش چال شده من باطلش میکنم ولی تا ۴۰ سالگی اصلااا نمیتونه زن بگیره، دقیقا مثل ی معجزه امسال ۴۰سالش شد خرداد ماه عروسیش بود 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم دختر عموم خواستگار زیاد داشت و خدایی زیبا هم است اما خواهرای کوچیکترش ازدواج میکردن این انگار ...

منم همین حس رو دارم کسی از نزدیک ترین فامیلامون بهم ابراز علاقه کرد با اینکه متاهل هم هست 🤦 گاهی حس میکنم هر چی هست زیر سر اونه چون اینقدر نزدیکه که از تمام خواستگارام خبر داره. ولی من میترسم برم پیش دعا نویس 

عجیبه که تو شهرتون هنوز خواستگار میاد 

سمت ما همه با دوست پسرشون ازدواج میکنن

منم سالهاست خواستگار رسمی نداشتم با اینکه ظاهرم خیلی خوبه و خودمم از نظر همه دختر خوبیم

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره
ببین من خیلی تو فامیل دیدم ولی مثال نزدیک تری بخوام بزنم داییمو میگم اول ماشاالله درامدش عالیه هم سا ...

یعنی به نظرتون منم برم ؟؟؟ یه ترسی تو دلمه . باور کن هرررررکی میاد به دلم نمیشینه فقط پارسال یکی از اشناهامون اومدن خود پسره خیییییلی خوشش اومده بود از حرف زدنش مشخص بود من موافقت کردم چند جلسه صحبت کردیم و رفتیم جلو یهو پسره همه چیزو زد بهم هم اصلا شوک شدم

اگر فکر میکنی از شهرتون شوهر گیر نمیاد

توی گروه های ایتا عضو شو ببین میتونی مجازی از شهرای اطرافتون یکیو پیدا کنی

اینستاگرام هم خوبه اونجا فالوور جمع کن 

مثلا آشپزی هات رو بذار تگ کن روی پیجای معروف و شلوغ فالوورت زیاد بشه

توی اینستاگرام شهرتون باش و اونجا زیاد کامنت بذار

باور کن ۱۰۰ تا اغراقه اونم تو شهر کوچک به هر حال انشالله بهترین تصمیم بگیری

از سن ۱۶، ۱۷ شما حساب کن بعد تو یه ماه پیش میاد ۳، ۴ نفر یا تماس میگیرن یا حضوری میان. خدا خودش آگاه تره و من احتیاجی به اغراق کردن ندارم. ممنون از شما