2777
2789
عنوان

پرید برای بار چندم در یک ماه

234 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من پریدم تموم شده بود بعد رابطه قرص اورژانسی خوردم چند روز بعدش دوباره پرید شدم بعد الان پریدم دیگه تموم نمیشه حالم خیلی بده دکتر مفنامیک اسید و قرص تنظیم هرمون داده اما قرصا رو قطع میکنم بازم میاد چیکار کنم

من قرص خوردم اورژانسی این تکی ها  ۵ روز قبل از موعد پریدم بعد ۴ روز بعد از موعد شدم سه روزه باورت نمیشه چقد کم بود چقد ناراحتم و دارم حرص میخورم دوست دارم ببینم این ماه چطوره اگر کم برم دکتر 

سلین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قرص خوردم اورژانسی این تکی ها ۵ روز قبل از موعد پریدم بعد ۴ روز بعد از موعد شدم سه روزه باورت نم ...

احتمالا دوباره پرید میشی صبر کن ببین چطور ادمو بدبخت میکنه این قرص لعنتی

من چندماه قرص ضد بارداری دکتر بهم داد واسه کیستم گفت ۶ ماه بخور ،بعد از شش ماه خوردم و قطع کردم دوبار تو ی ماه پشت سر هم به فاصله ی چهار روز پاکی دوباره شدم ،رفتم سونو دادم کیسته بزرگ تر شده بود تو دوتا تخمدانم اما دوباره آمپول و قرص نوشت گفت چند ماه بخور دوباره،آمپول زدم پریودم که دو روز قطع شد و دوباره شدم بعد قرص خوردم بند اومد ،اما باز قطع کنم ممکنه همینجوری بشم و دوباره قطع نشه🫠

هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش  كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود...

احتمالا دوباره پرید میشی صبر کن ببین چطور ادمو بدبخت میکنه این قرص لعنتی

نه بابا من ۵ م ماه شدم 

باید سوم ماه میشدم دیگ نشدم ...همون چند روز بود 😮‍💨یعنی احساس میکنم شکمم جلوعه احساس چاقی افتضاحی میکنم ...گفتم از امروز یا فردا شروع کنم دمنوش خوردن دمنوش های موثر توی پرپر شدن شاید۵ م ماه درست وحسابی بشم حداقل۵ روز مفید من همیشه سر تایم مشخص میشدم بعد چقد هم خوب بود به میزان درست ومتعادل چه غلطی کردما

سلین