mahdieh15 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 5123 عنوان میشه بهم انگیزه بدین 325 بازدید | 46 پست برای درس خوندن برای درست زندگی کردن برای اینکه حرفای بقیه برام مهم نباشهبرای اینکه خودم الویت باشم..دانشجوام تازه ترم یکم و شاید یه استاد باهام لج کنهو نمره نده بهم یا...بهم بگین ارزش غصه خوردن نداره🥲🥹 اللهم عجل لولیک الفرج... 1403/08/24 | 00:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
777yasabi عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 2222 خود بخود از ترم دوهمه چی ب تجمت میشه🤣 آقای قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8547 ن دخترر غصه چی حذف کن درستو ترم بعد با یکی دیگه بردار بیخیال مدرسه نیس که چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
نیلمون عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 472 روی هدفات متمرکز باش احساسی تصمیم نگیر و تا می تونی برای حال خوبت تلاش کن خدایا بغلم کن که سخت به بودنت محتاجم
mahdieh15 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 5123 خود بخود از ترم دوهمه چی ب تجمت میشه🤣 کاش زودتر بشه واقعامیترسم از درسا 🥱 اللهم عجل لولیک الفرج...
mahdieh15 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 5123 ن دخترر غصه چی حذف کن درستو ترم بعد با یکی دیگه بردار بیخیال مدرسه نیس که ترم بعدی سخت تریم ترممونه هرچی خیره ادامش میدم این درسوپزشکی میخونماما میترسم واقعاخیلی تنبل شدماز بقیه چیزی کم ندارم اما یکی درس میخونه حسودیم میشه🥲😅 اللهم عجل لولیک الفرج...
mahdieh15 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 5123 روی هدفات متمرکز باش احساسی تصمیم نگیر و تا می تونی برای حال خوبت تلاش کن چشم عزیزمممنون💐حال خوبم خیلی مهمهسعی میکنم انرژی منفیو دور کنم اللهم عجل لولیک الفرج...
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8547 ترم بعدی سخت تریم ترممونه هرچی خیره ادامش میدم این درسوپزشکی میخونماما میترسم واقعاخیلی تنبل شدماز ب ... منم مهندسی پزشکی میخونم درسام از شما خیلی سخت تره فک کن هم الکترونیک و برقهم فیزیولوژی و اناتومی و مهندسی بیمارستان 😐حالا اینا هیچیی من فقد بهت میگم ک درستو بخون بدون استرس چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
mahdieh15 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 5123 منم مهندسی پزشکی میخونم درسام از شما خیلی سخت تره فک کن هم الکترونیک و برقهم فیزیولوژی و اناتومی و م ... چقدر زیاد واقعاموفق باشی🔥💓میشه بگی چطور آناتومی بخونم؟همین استاده شاید لج کنه باهام😓نمیدونم چه فیلمی ببینم براش واقعا اللهم عجل لولیک الفرج...
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8547 چقدر زیاد واقعاموفق باشی🔥💓میشه بگی چطور آناتومی بخونم؟همین استاده شاید لج کنه باهام😓نمیدونم چه ف ... عزیزدلمم همچنین فداسرت یه جزوه اناتومی خوب دارم من چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8547 فیلمم لازم نیس ببینی فقد باید حفظ کنی اناتومی حفظیاته فقد چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
mahdieh15 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 5123 عزیزدلمم همچنین فداسرت یه جزوه اناتومی خوب دارم من چجور جزوه ایه؟مال استادتونه؟ اللهم عجل لولیک الفرج...
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8547 چجور جزوه ایه؟مال استادتونه؟ ببین آره من ترم دو پاس کردم اناتومی و فیزیولوژی و باید بگردم پیداش کنم چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
mahdieh15 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 5123 فیلمم لازم نیس ببینی فقد باید حفظ کنی اناتومی حفظیاته فقد قسمت عملیش خیلی مهمه آخهاستخوان بندی اندام بالایی فیلم دیدمهر قسمت در حد هفت دقیقه بودخیلیی راحت فهمیدماما قسمت عضلات موندم چطوری کار کنمتا یکشنبه باید شصت صفحه بخونم🫡 اللهم عجل لولیک الفرج...
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8547 قسمت عملیش خیلی مهمه آخهاستخوان بندی اندام بالایی فیلم دیدمهر قسمت در حد هفت دقیقه بودخیلیی راحت فهم ... اها اناتومی عضلات و میخای فقد؟دارمشون کامل چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding