2777
2789
عنوان

زندگی

162 بازدید | 10 پست

گاهی وقتا که از زندگی خسته میشم ، دلم میخواد یه روز سرد زمستونی ، خودم تنها بزنم به دل جاده به انتها ،نم نم بارون هم بباره ، آهنگ مورد علاقم هم پلی بشه ، برم و برم تا جایی که جاده می‌ره ، حد اقل یه چند روزی از این زندگی جدا شم ، گاهی وقتها با خودم میگم ای کاش ۱۰۰ سال پیش دنیا اومده بودم ،حداقل دیگه دغدغه های این زندگی رو نداشتم ، روز به روز زندگیمون تجمل گرایانه تر شد ،مگه ما چقدر تحمل داریم ، حیف آرزوهامون که بر باد رفت ، 🍃🍃

سلام تو یه تاپیک دیدم راجب افسردگی نوشتید من 

یه م ش.ا.و.ر میشناسم داخل رو.بیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضا.یت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل ما.لی دارن را.یگان 

برای بقیه هم هز.ینه اش خیلی پایین

اینم ای.دی رو.بیکا: P_z_314_70

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ چیز اندازه ی نوشته های یه آدم و دست پاچه شدنش لوووش نمیده دایی حان

تو این دنیا میلیارد آدم ، با میلیارد تفکر وجود داره ، که ممکنه شباهت ها و تفاوت های با هم داشته باشند ، ولی بنظرم که اشتباه گرفته باشی

تو این دنیا میلیارد آدم ، با میلیارد تفکر وجود داره ، که ممکنه شباهت ها و تفاوت های با هم داشته باشن ...

دقیقا

اما بازم عجب😕

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️