2777
2789

اصلا جدی نگرفتم هر چی می‌خواین و به نظرتون به خودم میام بگین دیگه واقعا وقت نیس اردیبهشت کنکوره و من نخوندم رشتمم تجربیه مدرسه هم که میرم چند روز هم همینجوری بگذره قطعا امسال پشتم تلنگر بزنین بهم 

صل علی سه تیرکه   چشما ترامپ بترکه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر کن دختر جان دوستات قبول میشن،بعد تو میمونی یه رتبه ای که داغونه بعدشم اگر واقعااا واقعا ر ...

رشته ای که به دردم نخوره برم بیشتر آسیب میزنه بهم

صل علی سه تیرکه   چشما ترامپ بترکه

اول اینکه با حرف اون کاربری که گفتن پشت نمون صددرصد مخالفم مهم اینه که انگیزت برای خوندن چقدره حالا فعلا به پشت کنکور موندن فکر نکن

دومین مورد هم اینکه دو تا چیز تو زندگی هست که حس خوبش هیچوقت تکرار نمیشه و برای همه هم اتفاق نمی افته اصلا یه حس جدید و خاصی هست بعد اون همه تلاش و استرس به نتیجه دلخواهت رسیدی انگار خستگی از تنت درمیاد

اولیش اون لحظه که می‌بینی رشته مورد علاقتو قبول شدی

دومیشم وقتی که برای اولین بار دانشکدتون رو میبینی

اینا حسشون هیچوقت دیگه تکرار نمیشه چون فقط برای اون ساعت و لحظه خاص هست ولی ذوقش تا ابد همراهت پس براش تلاش کن