2777
2789
عنوان

رفلاکسی ها بیایید💥💥💥

217 بازدید | 15 پست

میخوام تجربه رفلاکس چند ساله دخترم رو بگم و درمانش...نذر کردم هر چند وقت این تاپیک رو تکرار کنم تا به درد کسی بخوره ان شاءالله...میتونید به تاپیک های قبلم هر سر بزنید.

و این درمان که با تجربه و آزمایش بدست آوردم...

۱.روزی چند بار با کیسه آب گرم معده رو گرم کنید (یا با حوله گرم)

۲.گیاه بابونه رو تهیه کنید یک قاشق بریزید تو لیوان آب جوش بریزید روش درش رو بزارید ۱۰دقیقه دیگه صاف کنید و میل کنید یا با قند یا با عسل(دو هفته اول یک بار ناشتا یک بار عصر)

۳.به جای یک بالش دو بالش بزارید زیره سرتون موقع خواب.

ان شاءالله که شما هم مثل من جواب بگیرید و تو همین تاپیک بنویسید که بقیه هم امتحان کنند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختره ۷سالم سه سال درگیر بود و بهترین متخصص های گوارش کودکان و طب سنتی نتونستن درمانش کنن...بخدا عاجز شده بودم ....شبا گریه میکردم تا صبح بالا سرش...همه جور دارو و درمان بی جواب موند...نذر کرده بودم اگه راه درمان پیدا کنم حتما بیام و بگم

اینقدر میگفتم اینو نخور نخور نخور...خودم خسته شده بودم...

الان یک ساله ۹۹درصد درمان شده...اون یک درصدم وقتی سرما میخوره اونم گاهی یه کوچولو میاد سراغش...دوباره بابونه میدم عصر بهش چند روز دوباره خوب خوب میشه

سلام دوست عزیز 

انشالله که دخترتون همیشه تنش سالم باشه

دختر من دائم ترش میکنه و به سرفه میفته میگه غذا میاد بالا

صبح ناشتا لانزوپرازول میخوره

واسم دعا کن خوب بشه کلی دعاتون میکنم

شما بعد از چند روز که این کار رو انجام دادید بچتون خوب شد؟

تقریبا دو هفته بعد شایدم کمتر...فقط سعی کن شبا بهش زیاد مایعات نده...چیزای مضر هم نده تا خوب ان شاءالله...یکم صبور باش 

اول یاری خدا بعد این کارا رو انجام بده نتیجه رو بگو حتما.