2777
2789
عنوان

دنیای عجیبه درباره تاپیک پربازدید

162 بازدید | 13 پست

خیلی عجیبه یه خانمی پیام گذاشته سوال کرده درباره دعا نویس یکی درمیون همه شماره خواستن...

خدایی تو این دوره زمونه به جای اینکه بر اساس منطق و علم دنبال این باشیم که چرا گره افتاده تو کارمون... همچنان منتظریم یه دعا بیاد همرو ردیف کنه.. چی بگم موندم من که اعتقادی ندارم. بنظرم هر کسی با تلاش و توکل به خدا می‌تونه به هدف ش برسه

اعتقاد نداری ولی خیلیا جواب گرفتن

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره راست میگی قبول دارم

راستی کسی شماره دعا نویسه رو داره

🤣🤣🤣🤣

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

ولی من یه مدت خیلی کابوس میدیدم واذیت میشدم تااینکه رفتم سرکلاس بازکردن برام ودعادادن بهم خداروشکرخوب شدم میگفت جنادارن اذیتم میکنن خداروشکر رفع شد ولی پیش آدم درستش بری تاثیرداره 

ومن درهیاهوی زندگی تورایافتم خدا✨️🧡✨️

اسی جانم معذرت دوستان ی برنامه ای هس منم تازه نصب کردم میلی گلد تو بازار هس

اگه دعوت هم کنینن هم ب دعوت کننده و هم ب اون شخص ک دعوت شده پول میده 

هرکی خواس نصب کنه این کد milli-gwnmf رو تو دعوت دوستان کپی کنه هم ب اون بده هم ب من 

برنامه کاربردبه

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

تو قرآن گفته برید پیش دعا نویس الله اکبر 🤣🤣🤣

«102» وَ اتَّبَعُوا ما تَتْلُوا الشَّياطِينُ عَلى‌ مُلْكِ سُلَيْمانَ وَ ما كَفَرَ سُلَيْمانُ وَ لكِنَّ الشَّياطِينَ كَفَرُوا يُعَلِّمُونَ النَّاسَ السِّحْرَ وَ ما أُنْزِلَ عَلَى الْمَلَكَيْنِ بِبابِلَ هارُوتَ وَ مارُوتَ وَ ما يُعَلِّمانِ مِنْ أَحَدٍ حَتَّى يَقُولا إِنَّما نَحْنُ فِتْنَةٌ فَلا تَكْفُرْ فَيَتَعَلَّمُونَ مِنْهُما ما يُفَرِّقُونَ بِهِ بَيْنَ الْمَرْءِ وَ زَوْجِهِ وَ ما هُمْ بِضارِّينَ بِهِ مِنْ أَحَدٍ إِلَّا بِإِذْنِ اللَّهِ وَ يَتَعَلَّمُونَ ما يَضُرُّهُمْ وَ لا يَنْفَعُهُمْ وَ لَقَدْ عَلِمُوا لَمَنِ اشْتَراهُ ما لَهُ فِي الْآخِرَةِ مِنْ خَلاقٍ وَ لَبِئْسَ ما شَرَوْا بِهِ أَنْفُسَهُمْ لَوْ كانُوا يَعْلَمُونَ‌

و (يهود) آنچه (از افسون و سحر كه) شياطين (از جنّ وانس) در عصر سليمان مى‌خواندند، پيروى مى‌كردند وسليمان هرگز (دست به سحر نيالود و) كافر نشد ولكن شياطين، كفر ورزيدند كه به مردم سحر وجادو مى‌آموختند و (نيز) از آنچه بر دو فرشته، هاروت وماروت، در شهر بابل نازل شده بود (پيروى نمودند. آنها سحر را (براى آشنايى به طرز ابطال آن) به مردم مى‌آموختند.) وبه هيچ‌كس چيزى نمى‌آموختند، مگر اينكه قبلًا به او مى‌گفتند ما وسيله آزمايش شما هستيم، (با بكار بستن سحر) كافر نشويد (واز اين تعلميات سوء استفاده نكنيد،) ولى آنها از آن دو فرشته مطالبى را مى‌آموختند كه بتوانند به وسيله آن ميان مرد و همسرش جدايى بيفكنند (نه اينكه از آن براى ابطال سحر استفاده كنند)

اعتقاد نداری ولی خیلیا جواب گرفتن

حقیقت اینه که جوابدهی از راه بد و خوب داریم

هندی های گاوپرست یا کسایی که دین خاصی ندارن یا عرفان های کاذب با ریاضت های نادرست و اذکار شیطانی که اموخته خود شیطان به سردسته هاشون هست گاهی مریض خوب میکنن رو اتیش راه میرن رو اب دریا راه میرن

ولی مشکل اینجاس مراجعه به اونا و یا انجام کاراشون بعدا مجازات داره، تو دنیا و آخرت 

راه خوب هم دعاهایی هست که از ائمه معصومین بهمون رسیده و تلاش و پشتکار خود ادم

و ریاضت دینی هم داریم با شرایطی،که چشم برزخی باز میشه یا دعای یه ادمی به مستجاب شدن نزدیکتره چون پاک و باتقواتره

نمیاد ذکری که مفهوم نداره تکرار کنه که قاطیش هم اسم خدا پیغمبر میارن که خوب جلوه بدن ولی سواستفاده شونه

حقیقت اینه که جوابدهی از راه بد و خوب داریمهندی های گاوپرست یا کسایی که دین خاصی ندارن یا عرفان های ...

این تحقیق دانشگاهم بود

فایلاش نگه نداشتم ولی بعد اون خیلی درباره دینمون تحقیق کردم و دیدم چقدر راهی که خداوند معین کرده درسته