2777
2789

بابام خیلی اهل پس اندازه

نه خصیصی زیاد ولی بریزو بپاشی نیست.. اونطور که میخوام خرج نمیکنه واسم مثلا الان نقد تو کارتش پول یه  ریرا داره که من عاشقشم ولی نمیخره من ده دوازده درآمد بیشتر ندارم تا قرون آخر خرج میکنم عقده نمونه تودلم میدونم با این اوصاف هیج وقت پول خونه و ماشین ندارم ولی خدا عمر بابامو بده جمع میکنه اونقد واسه ما

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نتیجه خوبی هم گرفتی؟

آره . الان که ازدواج کردم کلی پول پس انداز کردم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خدا حفظش کنه! خودش به تنهایی ثروتیه!

خداخفظش کنه ولی چه فایده؟با اینکه داره واسه خودش یه ۲۰۶ خریده. با اینکه داره و میتونه با دو میلیارد بفرسته منو ترکیه پزشکی بخونم دومیلیارد واسه کل اون ۶ سال تحصیل فقط، اینارو ولخرجی میدونه و من امسل نرفتم دانشگاه خدا عمرشو بده بعد سال اگه نبود اون موقع چه لذتی داره پول بدون خودش؟

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

خداخفظش کنه ولی چه فایده؟با اینکه داره واسه خودش یه ۲۰۶ خریده. با اینکه داره و میتونه با دو میلیارد ...

پدر من پولدار نبود ولی یک دنیا محبت و عشق بود. یک روزه از دستش دادم 4 سال پیش. خیلی جاش خالیه تو زندگیم!

اگر نقد نگهداشتی که ریال ارزششو از دست میده

آره . ولی  یه زمانی ارزش داد 

زمان کرونا . همه دادن به لباس و....  من جمع کردم دادم طلا .  مثلا النگو خریدم ۱۱ میلیون . الان شده نزدیک ۳۰ میلیون . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

آره . ولی یه زمانی ارزش داد زمان کرونا . همه دادن به لباس و.... من جمع کردم دادم طلا . مثلا النگ ...

خب طلا که اوکیه 

من خودم پارسال طلا خریدم امسال ۵۰تومن رفت روش

شما گفتی نقد نگه داشتم اخه

خب طلا که اوکیه من خودم پارسال طلا خریدم امسال ۵۰تومن رفت روششما گفتی نقد نگه داشتم اخه

نقد نگه داشتم . اونم وام خانگی گذاشتم . پول نقد ..