2777
2789
عنوان

بعد عمل بینی میشه این ادویه هارو تو غذا ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 74 پست
مرتب شستشو بده .من میخوام از امروز دیگ با یرنگ ۱۰میل شستشو بدمکلافه شدم.دیروز بهتر بودم

داروخونه ب من سرنگ 10 میل داد وقتی میشورم خیلی با شتاب میره تو بینی ترسیدم با 5میل میشورم فشاری نذاره. فرقشون تو چیه ک میگی با 10 میل بشوری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی پره هاش مث من نامتقارن بود یعنی یکیش قوس داشت یکیش نداشت؟؟ بعد درست شد کامل؟؟ میترسم ب عمل کرده ...

نگران نباش.الان ورم داره .ورم اینجوریش میکنه حداقل ۶ماه زمان میبره

ببین بینی خواهر من ی سوراخاش یکم کج بود الان بعد ی ماه خوب شده‌. ب مرور هی بینیت کوچیکترم میشه

ن گوشت نیس. زخمه بینیت شستشو بدی ب مرور میاد بیرون

حالا حالاها گرفتاری سر این بینی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

داروخونه ب من سرنگ 10 میل داد وقتی میشورم خیلی با شتاب میره تو بینی ترسیدم با 5میل میشورم فشاری نذار ...

منم تا امروز با ۵میل شستم ک ب بخیه ها فشار نیاد

ببین الان بینی زخمه بخاطر بخیه ها .ب مرور آشغال بینی هم اذیتت میکنه با ۱۰میل باید شستشو بدی ک راه تنفست باز بشه آشغالا بیاد بیرون

الان زوده همین ۵میل خوبه.گچتو ک برداشتی کم کم برو با ۱۰ میل

همین شستشو راه تنفسو باز میکنه. کیپی بینی رو برطرف میکنه

خون مردگی جایی باشه میشوره میبره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نگران نباش.الان ورم داره .ورم اینجوریش میکنه حداقل ۶ماه زمان میبرهببین بینی خواهر من ی سوراخاش یکم ک ...

آره گچ رو بینیمه حس میکنم هروز ک میگذره بینی کوچیکتر میشه جا گچه باز میشه البته من اصلا نمک و فلفل نمی‌خورم فقط یکم زردچوبه تو غذا میریزم 

آره گچ رو بینیمه حس میکنم هروز ک میگذره بینی کوچیکتر میشه جا گچه باز میشه البته من اصلا نمک و فلفل ن ...

این بینی خودت نیس الان ورم داره.کم کم درست میشه

منم تا امروز با ۵میل شستم ک ب بخیه ها فشار نیادببین الان بینی زخمه بخاطر بخیه ها .ب مرور آشغال بینی ...

دکترم ب من می‌گفت با سرنگ 10 میل بشور 5میل ی طرف بینی 5میل طرف دیگه بینی ولی فشار زیاده الان زوده بعد گچ با 10 میل میشورم ولی اوایل ی بار با 10 میل شستم قشنگ خون اومد بیرون خون های مونده تو بینی. میترسم با 10 میل 😂😂یهو با فشار میزنه تا ته سوراخ بینی 

دکترم ب من می‌گفت با سرنگ 10 میل بشور 5میل ی طرف بینی 5میل طرف دیگه بینی ولی فشار زیاده الان زوده بع ...

ببین من ظهر با ۱۰میل شستم خ بهتر بود. منم میترسیدم زودتر با ۱۰بشورم

چسب زدنشم مکافاته. من امروز رفتم حمام دیگ چسبو خودم عوض کردم

عکس من نیست گوگل دیدم شبیه بینی منه فرستادم. میخوای عکسمو بفرستم قبل و بعد

آنلاین شدی بفرس

ببین من ظهر با ۱۰میل شستم خ بهتر بود. منم میترسیدم زودتر با ۱۰بشورمچسب زدنشم مکافاته. من امروز رفتم ...

آره بهتر شسته میشه با 10 میل هرچی هست میاد. ب نظرت منم با 10 میل بشورم الان؟ 

چرا چسب زدن مکافاته؟؟ میگن باید دقبقا بزنیم اگه بد بزنیم فرم بینی بد میشه. تو زودی یاد گرفتی چجور چسب بزنی؟؟ 

آره بهتر شسته میشه با 10 میل هرچی هست میاد. ب نظرت منم با 10 میل بشورم الان؟ چرا چسب زدن مکافاته؟؟ م ...

صبر کن بعد گچ با ۱۰میل بزن.یهو ب بخیه ها فشار نیاد

خب کجو کوله نباید زد.ببینمن رفتم تهران عمل کردم نمیتونم ک دیگ برم مطبش.اگ شهر خودت عمل کردی مرتب میتونی بری پیش دکترت

من وقتی داشت چسبو عوض میکردو ماساژ داد ازش خواستم همسرم فیلم بگیره

از رو فیلم ماساژ میدم.چسبم همین جوری عوض کردم

ببین خودش فیلم واست می‌فرسته ولی از فیلم بینی خودت بهتر متوجه‌ میشی

کی یادت داد چطور چسب بزنی؟؟ من همش میترسم بد بزنم دماغم فرمش بد شه

وقتی میری گچو باز کنه دقت کن چ جوری چسب میزنه ب فشار دستش دقت کن .چسبو آروم باید عوض کنی.ماساژ اگ کم فشار بدی قوز درمیاد

ماساژ و چسب زدن خ مهمه.اگ دکترت شهر خودته ک خ راحتی وگرنه باید دقت کنی