2777
2789
عنوان

بعد عمل بینی میشه این ادویه هارو تو غذا ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 74 پست
وقتی میری گچو باز کنه دقت کن چ جوری چسب میزنه ب فشار دستش دقت کن .چسبو آروم باید عوض کنی.ماساژ اگ کم ...

یکشنبه هفته دیگه باید برم گچو باز کنه. اون روز حموم رفتم میتونم صورتمو ژل شستشو بزنم؟؟ یا فقط باید موهارو بشوریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنها میرم مطب کسی نیست پیشم کی فیلم بگیره

با همسرت نمیری؟بابا یا مامانت 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ن دکترم ی شهر دیگس. ماساژ خیلیا نمیدن یعنی حتمی باید ماساژ بدیم

ماساژ خ مهمه.ماساژ میدی خط کانتورت قشنگ میفته. نصف بیشتر ورمو ماساژ برطرف میکنه .و اینک بالای بینی ممکنه ورم کنه یکم میاد بالا 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یکشنبه هفته دیگه باید برم گچو باز کنه. اون روز حموم رفتم میتونم صورتمو ژل شستشو بزنم؟؟ یا فقط باید م ...

شب قبلش برو حمام آره با لوسیون شستشو صورتتو بشور موهاتو بشور ک گچ خوب خیس بخوره

گچ برداشتن اصلا کاری نداره خ راحته

گچو که برداشت ی پدالکلی بهت میده میگ بینیتو تمیز کن بعدش ماساژ میده و چسب میزنه

خودتم پد الکی بگیر واسه خونه.موقع تعویض چسب میری حمام چسب راحت درمیاد بعد با پد الکی بینیو تمیز میکنی ک چربی پوست بینیتو بگیری بعد برو جلو آینه چسبو بزن

حتما یکیو ببر فیلم بگیره

ب منم گفت نمیخواد فیلم میفرستم واست ک نگاه کنی گفتم راه دوره ازم فیلم بگیرن بهتر متوجه میشم

بعضیا پد الکی نمیزنن با دستمال تمیز میکنن.پد بهتره

از داروخانه میگیری پد الکلی یک بارمصرفه

نه عزیز نداشتمقرص آناهیل هم تنها چیزی بود که خوردمغذا هم بدون ادویه و نمک تا یک ماه

پس چرا بعضیا آبریزش بینی دارن؟؟

زردچوبه هم نمیریختی؟؟ آخه میگن ورم رو کم میکنه. پودر آویشن چی 

شب قبلش برو حمام آره با لوسیون شستشو صورتتو بشور موهاتو بشور ک گچ خوب خیس بخورهگچ برداشتن اصلا کاری ...

نمیشه عصر نوبت دارم صبحش برم حمام؟؟

صورتمو با ژل شستشو بشورم کف نره زیر گچ بمونه؟

تونر دارم با تونر نمیشه بینی رو پاک کنم یا حتما باید با پد الکی باشه؟

اگه کسی نبود باهام ب منشی میگم ازم فیلم بگیره یا یکی ک اونجا بود

نمیشه عصر نوبت دارم صبحش برم حمام؟؟صورتمو با ژل شستشو بشورم کف نره زیر گچ بمونه؟تونر دارم با تونر نم ...

ب من گفت روز قبلش برو حمام. ژلو ک میزنی ب صورتت زود بشور 

تونر ن فعلا پوست بینی نازک شده.پد الکلی ضدعفونیش میکنه بهتره

حالا خود دکترت بهت میگ 

همراه یکیو ببری بهتره

پس چرا بعضیا آبریزش بینی دارن؟؟زردچوبه هم نمیریختی؟؟ آخه میگن ورم رو کم میکنه. پودر آویشن چی

عزیزم هر چیزی که صلاح میدونید استفاده کنید من چندین مرتبه نظرمو گفتم

خب عمل بینی عوارض مختلفی داره و برای هر کسی یکسریشون پیش میاد نگران نباشید انشالله رفع میشه