2777
2789
عنوان

سالن زیبایی و خرابی مژه

54 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها ، من لیفت مژه رفتم انجام دادم 

همیشه مواد مای لمینیشن میزنم به ابروهام،  و یکم باقی مونده موند  به طرف گفتم مواد لیفت و خودم میارم .... تو فقط برای مژه هامو لیفت کن خیر سرم آشنام بود

بعد من خیلی قبلش تاکید کردم که حواست باشه برام مهمه که خوب در بیاد (من خیلی لیفت مژه انجام میدم) ولی این بار اولی بود که پیشش رفتم ...

اینم بدجوری خراب کرد و کز خورد و پیچ داد و اصطلاحا میگن مژه هارو سوزوند .... افتضاح شد ... از اون روز همش تقویتی میزنم که لیفتش باز بشه ...

بعد من میخواستم هزینه دستمزد بهش بدم اما چون مژه هامو سوزوند بهش پول ندادم البته گفتم بهش برسم خونه میدم بهت ....

بچه ها من مواد از خودم بود تازه خریدم بهترین و با کیفیت ترین مواد تو بازار برای لیفت همین مای لمینیشن هست لیفت کارا می‌دونن، 

هم موادم رو حروم کرد هم  سوزوند .... 

بعد هی پیله است منم جوابشو نمیدم  و کار به حرفای ناجور رسید ... من به هر کی میگفتم برام میزد اصلا ممکن بود پول نکیره چون لیفت مژه موادش مهمه که گرونه وگرنه کارش راحته 

منم چون خراب کرد مژه هامو پولشو ندادم ... الان ب نظرتون مزه ای که سوخته باید بابتش پول داد ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم بهش میگفتم چون مژه امو خراب کردی حق دست نمیدم بهتاینکه جوابشو ندی بدتره

بعد اینکه پیله بود جوابشو دادم ... اون هم مغلطه کرد ... و بهم گفت دزد 

منم بهش گفتم با  دستای چلاقت، مژه هامو سوزوندی و خسارت زدی و موادم رو حروم کردی میگه میدونستم اینقدر فقیری دستی بهت پول میدادم 

خیلی عوضیه می‌خوام برم شکایت کنم اصلا 

بعد اینکه پیله بود جوابشو دادم ... اون هم مغلطه کرد ... و بهم گفت دزد منم بهش گفتم با دستای چلاقت، ...

بگو اون پولتو بذار تو جیبت بری دوره ببینی اینقدر کند نزنی تو مژه های مردم

منم بهت نشون میدم گدا کیه

بخاطر بلایی که سر مژه ام اوردی میرم صنف ازت شکایت میکنم