2777
2789

من با پسری که همکارم بود رابطم بهم خورد که تو عصبانیت بخاطر موضوع کاری بهم زنگ زد گفت نه خودتو ببینم نه قیافتو ببینم گم میشی از زندگیم همه جوره

بعدشم نشونه هایی از پشیمونی تو چهرش دیدم ولی حرف یا صحبتی نه

منم بعد از دو هفته صبر و یکبار پیش قدم شدن برای صحبت ولی هیچ پاسخی دریافت نکردن دوشب پیش تموم کادو هایی که توی ۱۰ ماهی که باهم بودیم برام خریده بود با اسنپ پس فرستادم براش

ولی باوجود اینکه قبلا یبار که ازم خیلی  ناراحت بود بهم گفته بود هدیه هاتو پس میفرستم با ماشین ولی خب اینکارو هیچوقت نکرد الان که اینجور با من رفتار کرد و هدیه هاشو پس فرستادم برام سواله چرا متقابلا هدایایی که من براش خریدم پس نفرستاد؟

امروز هم تو محیط کار دیدمش اصلا نگاه نمیکرد حتی یک سوال رو بعد از سه بار پرسیدن با لحن خیلی عصبی جواب داد بعد هم پاشد رفت تو یه اتاق دیگه تا من توی اون دفتر بودم هم نیومد  امشب هم  با سرویس ما سوار شد موقع پیاده شدن از  ون از پشت ون رد شد که من که جلو نشستم نبینمش!

بنظرتون فازش چیه؟حتی پیامای کاری هم که بهش میدم همه رو انجام میده ولی هیچ جوابی نمیده

بنظرتون ته رابطه ما اینجاست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی احمقی اگه یه درصد امید داشته باشی😑دیگه باید چیکار کنه بفهمی نمیخوادت

رفتارش شبیه کسی که نمیخواد نیست شبیه کسیه که عصبی و فراریه قبلا هم این رفتار رو داشته وقتی که خانواده اش با ازدواجمون مخالفت کردن علت رو جویا که شدم میگفت چون میبینمت عصبی میشم چون دوست دارم ولی نمیتونم بدستت بیارم

اسی فداتشم بیخیال شو می‌دونم سخته ولی برو باشگاه تفریح چه بدونم سرگرم باش ،اگه دوستت داشته باشه خودش میاد 

به تقدیر الهی ایمان داشته باش، لیاقتت رو نداره این آقا پسر لحن و نحوه چت کردن با تو رو جالب نبود

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️