2777
2789
عنوان

زیست دهم

2021 بازدید | 46 پست

۷ ساعت زیست خوندم برای امتحان 

ولی امتحان رو گند زدم البته اینم بگم امتحان بشدت سخت بود 😢

من امتحان قبلی زیست عالی شدم ولی این امتحان داغون سخت بود 

زیست رو چطور بخونم هزار تا کتاب کمک درسی دارم و فیلم اموزشی خریدم ولی نمیدونم باید چکار کنم 

مثلا فیزیک و شیمی و ریاضی و بقیه درس ها فقط ۲ ساعت میخونم و نمرات ام عالی هستن 

فقط نمیدونم چرا ۷ ساعت زیست خوندم اینطور شد 

حالم خرابه 😭😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وسواس داری وگرنه هفت ساعت خوندن برای زیست کاملا فول میشی 

بخاطر استرس و وسواس اونجوری که باید نخوندی یعنی خوندنت کمیت داشت ولی کیفیت نه احتمالا 

نگران نباش هنوز کلاس دهمی 

با تکرار تمرین نمونه سوال تست و تصویر سازی ذهنی و مفهومی خوندن مطمئن باش یاد میگیری 

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

ایا ازون کمک درسی ها سوال هم حل میکنی؟

۱۲ متر اتاق ام هست همش شده کتاب کمک درسی خیلی سبز و مبتکران و گاج و نشرالگو و ........ 

وقت نمیکنم تست بزنم فقط درسنامه هاشون رو میخونم 

و نمونه سوال داخل گوشی حل میکنم 

1. هفت ساعت زیست خوندن بجز شب امتحان نهایی اشتباهه

تو باید در طول هفته بخونی ن شب امتحان

2. امتحان قبلیت حتما فصل یک بوده ک خیلی چیز خاصی نداشت و الان گوارش یکی از مهم ترین و پرنکته ترین فصل ها

پس این طبیعیه.. 

حالا حالت کلی زیست خوندن

سر کلاس کامل گوش کن ک چی به چیه

اگه دبیر خوبی نداری حنیف عظیمی ببین اما معمولا مدرسه کافیه اما ترجیحا سمت درسنامه نرو چون زوده و نمیتونی فعلا نکات درست و تشخیص بدی

بعد خود متن کتابت بزار جلوت اول ی دور سریع بخون و بعد پاراگراف پاراگراف با توضیح ک کاملا متوجه و حفظ شی

بعدم تست بزن

موقع امتحانم نمونه سوال 

پاسخ نامه هر تستو قشنگ تحلیل کن نکات جدید تستار و هایلایت کن و هرچند وقت یه بار مرورشون کن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
وسواس داری وگرنه هفت ساعت خوندن برای زیست کاملا فول میشی بخاطر استرس و وسواس اونجوری که باید نخوندی ...

از این زورم میاد ۷ ساعت خوندم حالم خرابه 

اگه نمیخوندم زور نمیومد الان داغون ام 😭😭😭

از این زورم میاد ۷ ساعت خوندم حالم خرابه اگه نمیخوندم زور نمیومد الان داغون ام 😭😭😭

حالتو درک کردم منم 

گفتم که احتمالا بخاطر وسواس خوندنت کیفیت نداشت 

نگران نباش کم کم اوکی میشی چجوری بخونی 

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗