2777
2789
عنوان

چرا اون پسر کادوهای منو پس نفرستاد

312 بازدید | 25 پست

من با پسری که همکارم بود رابطم بهم خورد که تو عصبانیت بخاطر موضوع کاری بهم زنگ زد گفت نه خودتو ببینم نه قیافتو ببینم گم میشی از زندگیم همه جوره

بعدشم نشونه هایی از پشیمونی تو چهرش دیدم ولی حرف یا صحبتی نه

منم بعد از دو هفته صبر و یکبار پیش قدم شدن برای صحبت ولی هیچ پاسخی دریافت نکردن دوشب پیش تموم کادو هایی که توی ۱۰ ماهی که باهم بودیم برام خریده بود با اسنپ پس فرستادم براش

ولی باوجود اینکه قبلا یبار که ازم خیلی  ناراحت بود بهم گفته بود هدیه هاتو پس میفرستم با ماشین ولی خب اینکارو هیچوقت نکرد الان که اینجور با من رفتار کرد و هدیه هاشو پس فرستادم برام سواله چرا متقابلا هدایایی که من براش خریدم پس نفرستاد؟

امروز هم تو محیط کار دیدمش اصلا نگاه نمیکرد حتی یک سوال رو بعد از سه بار پرسیدن با لحن خیلی عصبی جواب داد بعد هم پاشد رفت تو یه اتاق دیگه تا من توی اون دفتر بودم هم نیومد  امشب هم  با سرویس ما سوار شد موقع پیاده شدن از  ون از پشت ون رد شد که من که جلو نشستم نبینمش!

بنظرتون فازش چیه؟حتی پیامای کاری هم که بهش میدم همه رو انجام میده ولی هیچ جوابی نمیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نمیخوادت دیگه 

ولی کادو هارو هم پس نمیفرسته شاید خوشش میاد ازشون

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

بعد پس فرستادن کادو ها اخلاقش بدتر شدیا قبلشم همین بود؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻