2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه صرافی امن پیدا نمیکنمیکی پیدا کردم طرف دانشجو بابای دوستم بودهباباش گفته امنهتا باز بگردم ببینم ...

همه صرافی هایی که تو خیابونن و مجوز دارن امنن

مثل طلافروشی ن دیگه فقط ارز خرید و فروش میکنن

تکاپو برای نجات ✨️
همه صرافی هایی که تو خیابونن و مجوز دارن امننمثل طلافروشی ن دیگه فقط ارز خرید و فروش میکنن

اخه شنیدم میگن تقلبی هم میذارن بینش🥲شما نمیدونس از بانک گرفتن چجوریه؟بانک امن تره

اخه صرافی امن پیدا نمیکنمیکی پیدا کردم طرف دانشجو بابای دوستم بودهباباش گفته امنهتا باز بگردم ببینم ...

صرافی امن یعنی چی😔

من یه بار ۳ تومن پس انداز داشتم گفتم بی ارزش نشه رفتم دلار خریدم باهاش

یه ۵۰ دلاری داد 

الان زدم میبینم ۵۰ دلار قیمتش ۲ میلیون 

یعنی باید بهم ۷۰ دلاری میداد 

نمیدونم کلاهبرداری کرد یا چی

یه تومنم رفت....

صرافی امن یعنی چی😔من یه بار ۳ تومن پس انداز داشتم گفتم بی ارزش نشه رفتم دلار خریدم باهاشیه ۵۰ دلاری ...

بابا ربطی نداره کلا ۵۰ دلار گرفتی؟

شما ۳ میلیون دادین دلار ۳ میلیون بهتون دلار میده حالا یه مقدارم سود خودشونه

بابا ربطی نداره کلا ۵۰ دلار گرفتی؟شما ۳ میلیون دادین دلار ۳ میلیون بهتون دلار میده حالا یه مقدارم سو ...

من گفتم به اندازه سه تومن دلار میخوام

اونم یه ۵۰ دلاری بهم داد گفت این میشه

ولی الان دارم میبینم ۵۰ دلار به پول ما میشه دو تومن

۷۰ دلار میشه سه تومن! تازه سه تومن کامل هم نه، دومیلیون و هشتصد و خورده ایی

من گفتم به اندازه سه تومن دلار میخواماونم یه ۵۰ دلاری بهم داد گفت این میشهولی الان دارم میبینم ۵۰ دل ...

اون احتمالا دیگه حق صرافی و اینا برداشته

مث طلا فروشی ها که اجرت میگیرن

ولی سری بعد قبلش خودت ببین دلار چقدره

از چندتا صرافیم بپرس🥲