2777
2789
عنوان

امروز دلم شکست

154 بازدید | 20 پست

یکی از همکلاسیای دانشگام بهم گفت وقتی با تو حرف میزنم انگار دارم بایه بچه دوساله حرف میزنم ...شوکه شدم یه لحظه از حرفش چون جدی گفت مثه شوخی نبود منم بیشتر مواقع کم حرفم یا اگه حرف بزنم گاهی اوقات تو حرف زدنم سوتی میدم 

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفش خیلی زشت بود دیگه با این شخص همکلام نشو، از این ادمایی که راحت دل بقیه رو میشکنن بدم میاد

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

چرا برات مهمه یچی گفته

چون تمام مدت به خاطر همین خودمو سرزنش میکردم که نمی تونم مثه بقیه کلی حرف بزنم

حرفش خیلی زشت بود دیگه با این شخص همکلام نشو، از این ادمایی که راحت دل بقیه رو میشکنن بدم میاد

آره خوشم ازش نمیاد ،به زور باهاش همیشه حرف میزنم 

باهاش صحبت نکن آدمی که نمیدونه چجوری باید صحبت کنه باهاش دوستی نکنی بهتره حرف بقیه برات مهم نباشه رو ...

تهرانیه ،تازه آدم شده ترمای قبل هی بهمون می گفت شهرستانی 

چون تمام مدت به خاطر همین خودمو سرزنش میکردم که نمی تونم مثه بقیه کلی حرف بزنم

منم واقعا نمیتونم خوب صحبت کنم کلا کم حرفم من که پذیرفتم شخصیتمو ولی شما میتونی کلاس فن بیان بری

مرده شور اینجور دانشجوها رو ببرنیه مشت بی فرهنگ خود شاخ پندار که فقط میخوان ادای ادمای خفنو دربیارن ...

تازه ندیدی خیر سرش همیشه ادعای فرهنگش میاد و به ما میگه شما شهرستانی و هستین و خیلی وقتا لهجمونو مسخره میکنه

منم واقعا نمیتونم خوب صحبت کنم کلا کم حرفم من که پذیرفتم شخصیتمو ولی شما میتونی کلاس فن بیان بری

آره دارم روش کار می کنم رفتم پیش روانشناس ،اذیت نمی شی از کم حرفیت؟

تازه ندیدی خیر سرش همیشه ادعای فرهنگش میاد و به ما میگه شما شهرستانی و هستین و خیلی وقتا لهجمونو مسخ ...

ببین من از اینجور ادمای عقده ایی تو زندگیم کم ندیدم

واقعا تهوع اورن 

تموم هدفت رو بذار روی درس و پیشرفتت همین 

فک کن مگسه، همین قدررررر کم اهمیت ببینش

ولش کن بابا

ببین من از اینجور ادمای عقده ایی تو زندگیم کم ندیدمواقعا تهوع اورن تموم هدفت رو بذار روی درس و پیشرف ...

❤️❤️