2777
2789
عنوان

خارش داخل ران پا

302 بازدید | 7 پست

سلام دوستان تقریبا دو هفته آیی میشه داخل  ران پام همش میخاره دیوونم کرده.هیچ قرمزی التهاب یا زخمی نیست فقط خارش مداوم.دخترم هم اینجوری شده و دقیقا داخل ران پاش میخاره.گفتم شاید بخاطر خشکی پوست و اگزما باشه مدام لوشن میزنم ولی فایده نداره.حدسم اینه که قارچ پوستی باشه.باتوجه به نداشتن هیچ علامت ظاهری نمیدونم دکتر پوست برم یا نه.چیکار باید یکنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم وقتتون بخیر. سوالم بی ربطه ولی ممنون میشم جواب بدین. منم دو ماهه عمل کردم حس میکنم خیلی زشتم،‌ بینی از روبرو سوراخاش بالا پایینه، سمت چپم ورم یک طرفه دارم و نوکش خیلی تپله در کل چیز قشنگی از آب در نیومده با اینکه فرم طبیعی میخاستم و عمل شدم. شما الان چند وقت از عملتون گذشته؟ بینیتون جا افتاده ورماش کم شده؟

هر روز دارم گریه میکنم حالم اصلا خوب نیست تو عکسا زشتم زشت تر از قبل عمل. در صورتی که قبل عمل، بینی خیلی زشتی داشتم بزرگ بود قوز داشت افتاده بود سوراخای بزرگ رو به بیرون داشت انحراف داشت. نمیدونم چیکار کنم آروم بشم. حس میکنم همه دروغ میگن بهم که خوب شدی