2777
2789
عنوان

استپ وزنی کردم

84 بازدید | 6 پست

بچه ها من قدم 167 هست

توی 2 ماه و نیم با رژیم و ورزش هوازی 13 کیلو کم کردم

وزنمو از 72 رسوندم به 59

الان دوهفته س با وجود رژیم و ورزش رو 59 موندم اصلا یک گرمم دیگه کم نمیکنم. خیلیم اهل رعایت کردنم. هرروزم میرم باشگاه. نمیدونم چیکار کنم کلافه شدم. فکر کن هرروز رژیم باشی شامم نخوری بری باشگاه بیای بری رو وزنه ببینی یک گرمم کم نکردی. چیکار کنم به نظرتون از استپ وزنی در بیام. دلیلش چیه

اگه کالری شماری میکنی نقصان کالری انجام بده یه روز مثلا 1000 یه روز 1200 یه روز 900 ...

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کالری شماری میکنی نقصان کالری انجام بده یه روز مثلا 1000 یه روز 1200 یه روز 900 ...

نه کالری شماری نمیکنم. کالری همه چی دستمه. کربوهیدراتارو کلا حذف کردم فقط پروتئین مصرف میکنم