2777
2789

اونایی که زحمت میکشین دم همتون گرم خدا برکت وثروت بریزه تو زندگیتون 

ولی خدایی چرا مدام بعضیا استوری میزارن فلانی با پول باباشه من با زحمت خودم😐؟؟؟ به خدا همین ادما اگه باباشون پولدار بود وبه داداشه یا خواهرشون پول می‌داد وبه اینا نمیداد جنگ میشد! پدری که پشت پناه بچشه مگه بده؟ پس برای همسایه کار کرده؟؟؟ خب معلومه اینهمه دوییده برای رفاه بچه هاش دراینده ....یا وقتی سرشو بزاره زمین مالش برسه به بچه هاش اززمان پیامبرامون هست ازشیر مادر حلال تر ارث پدره... چرا تا کسی میره سرکار همش میگه فلانی پول باباشه من زحمت میکشم ؟ خداییش انصافه؟ به مامانم ارث رسید رفت طلا خرید همه گفتن ارث باباشه زحمت نکشیده 😂یکی از فامیلا سه سال پیش رفت مژه وکاشت ناخن یاد گرف اولین نفر خودم تشویقش کردم الان کار میکنه خداروشکر کارش خوبه ولی مدام استوری میزاره (ازاین متن هایی که مثلا خودم زحمت کشیدم خودم فلان کردم نه با پول بابام وازاین چیزا😂 

خب بگن اهمیتی نداره ک...

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگن دیگه

پول زحمت کشی باشه پز داره نه تیغ زدن پدر و مادر یا حتی ارثیه

طرف با پول بابا رفته یه کسب و کار راه انداخته آخرش هم ضرر رسیده باز با پول بابا و بازم به اعتبار بابا وام گرفته دوباره کار سرپا شده چه پز دادنی اخه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

البته خیلی ازشاغل ها هستن یکیش همسرم خواهرم دوستم بدون حمایت زحمت کشیدن وخیلیا واقعا سرشون تو لاک خودشونه من منظورم باهمه نیست❤️ اینم بگم من پدرم فوت شده و هنوز چیزی تقسیم نکردیم چون خودمون نمی‌خوایم❤️ اینارو گفتم بعضیا جبهه نگیرن😂❤️

چون اونای که با پول باباشون به جای رسیدن بیشتراز اونایی که خودشون زحمت کشیدن میخوان بکنن تو چشم بقیه

عین فامیل ما که با پارتی شوهرش رفته سرکار دهنمون رو سرویس کرده که وای زن مستقل خوبه زنی که دستش تو جیب خودشه فلانه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

میدونی قضیش چیه؟

گریه دستش به گوشت نمیرسه دیگه

همین ادما اگه پول بابارو داشتن چه کارا که نمیکردن

ولی از اونجایی که ندارن مجبورن خودساخته و مستقل به نظر برسن و جوری رفتار کنن که از این وضعیت راضین

لحنم یکم تلخه ولی واقعیته✋🏻

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

عزیزم پول بابا خوبه ،ولی بچه هایی که تازه به دوران رسیدن مثال طرف باباش براش بنز خریده میاد جلو دوستاش که خودم تونستم بخرم و کلی پزشو میده و بعد یکی که تو همین جمع نشسته و همسن اونه افسردگی میگیره و به خودش میگه خیلی بی ارزس و بدرد نخوره ،کسایی که باباشون بهشون کمک می‌کنه نوش جونشون اما اینکه میان پزشو میدن با اینکه زحمت خودشون نیست مسخرس واقعا 

من خودم تلاش کردم

خودم زحمت کشیدم

کار کردم و میکنم

درس خوندم و میخوندم

اما منکر حمایت پدر و مادر و همسرم نمیشم

همیشه چه عاطفی چه مالی حامی من بودن و صددرصد خیلی از داشته هامو بدون کمکشون نداشتم.

چه ایرادی داره که فرد خانواده حمایتگر داشته باشه ؟ خودساخته بودن و تلاشگر بودن خوبه داشتن خانواده حامی هم خوبه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اره این چیزیه که به من زیاد گفته میشه 

من تک فرزندم بابامم وضع مالیش خوبه برای منم همه امکانات فراهمه و همه اموالشم برای منه

به اندازه ای که خودش یه زندگی معمولی داشته باشه داره و احتیاج به کار بیشتر نداره اما همیشه میگه میخوام تو توی رفاه باشی بخاطر تو کار میکنم

دیگه وقتی بابام بخاطر من کار میکنه حالا من از امکاناتم استفاده نکنم؟

حالا خدایی نکرده بد برداشت نشه اما خب فلسفه اینکه از پول بابات استفاده نکنی رو نمیفهمم

خب خانواده دارن بخاطر ما بچه ها تلاش میکنن که امکانات داشته باشیم

راست میگن دیگهپول زحمت کشی باشه پز داره نه تیغ زدن پدر و مادر یا حتی ارثیهطرف با پول بابا رفته یه کس ...

تیغ زدن پدر مادر چه صیغه ایه دیگه؟

پدر مادر کار میکنن که برا بچه هاشون امکانات فراهم کنن بعد اونی که از امکانات استفاده میکنه میشه تیغ زدن؟

چون اونای که با پول باباشون به جای رسیدن بیشتراز اونایی که خودشون زحمت کشیدن میخوان بکنن تو چشم بقیه ...

مشکل پول باباعه یا زحمت ادم نیست

دقیقاااا مشکل همین که شما گفتی...پز دادن. چه باپول شوهر چه پدر چه خودت پز بدی وسرویس کنی وصبح تاشب استوری کنی واقعا خوب نیست.