2777
2789

من چرا نمیتونم باور کنم اصلا.... 

الان کلا شخص خاصی مد نظرم نیست  و کاربری خاصی رو هدف نگرفتم... 

اما نمیتونم قبول کنم... 

الان ممکنه بگید سریالی ها و پربازدید ها اکثرا دروغه 

اما اگه سریالی هم نباشه یا مثلا پر بازدید هم نشه من 80درصدش رو باور نمیکنم. 

شما هم مثل منید؟ یا من خیلی خوشبین هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باد که بکاری طوفان درو می‌کنی...

حاصل بی‌خدایی و بی‌اعتقادی و عبور از معنویات، خوراک ذهنی مسموم و  غلط زدن تو آلودگی‌های مختلف معلومه چی خواهد بود؛ نیاز به بررسی موردی نداره‌.

نه بعضیاشون مرد هستن بیخودی زر میزنن و تایپیک میزنن ، یه تایپیکی بود اومد کامنت گذاش تو بیوش زده بود مرد ، بهش گفتم شما اقایی گفت عه از کجا فهمیدید گفتم داخل بیو نوشتی خو بعد دقت کردم اسمشو و داخل یه تایپک دیگه داش میگفت واای من شوهرمو دیدم که با زنه رفت داخل خونه و من طبقه بالا خونه مادرهمسرم بودم و صدام درنیومد خب چه کنم کجا برم بچه هامو چکنم ، نگا کردم دیدم رفته بیوشو زده زن و هی ناله میکرد!!

نه بعضیاشون مرد هستن بیخودی زر میزنن و تایپیک میزنن ، یه تایپیکی بود اومد کامنت گذاش تو بیوش زده بود ...

دقیقا نمیگم همه اما اکثرا مریضن ودنبال توجه واعصاب بقیه رو خراب کردن

کافیه یه کم تو خیابون قدم بزنی باورش سخت نیست متاسفانه

حرمت ها شکسته شده و خیلی از خط قرمزها ازبین رفته

ویروس زگیل تناسلی شیوع پیدا کرده

مدرسه دخترم همه مادران دنبال تزریق واکسن برای دخترانشون هستند علتش مشخصه دیگه نمیشه به ظاهر و گذشته افراد اعتماد کرد و احتمال بیماریهای جنسی خیلی بالا رفته

توصیه می کنم افرادی که به شوهرانشون در زمینه خیانت مشکوکن خیلی مراقب باشند که مریض نشن

خداروشکر ما اطرافمون اصلا خیانت و طلاق نداشتیم 

ولی خب اینجا هم اکثرا برای پر بازدیدی میگن 

همین چند روز پیش یه نفر تاپیک زد که 

همه تاپیک هام دروغ بوده حلال کنید 

بعد بعضیا میگن مگه مردم بیکارن تاپیک الکی بزن 

اره آدم بیکار خیلییی زیاده که از بیکاری دیگه اینجوری سر خودش رو گرم می‌کنه