2777
2789
عنوان

کیا تجربه حمله پنیک رو دارن😢

72 بازدید | 14 پست

آیا علایمش ایناست ک میگم،

سرگیجه شدید،بیحالی،ضعف شدید،تپش قلب،سرد شدن دستها ،احساس تنگی نفس و....

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

و در اون لحظه هیچ کاری نمیتونی بکنی،

چند روز پیش این علایم رو برای بیست دقیقه داشتم،خیلی بد بود😢

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 

آخرین بار وقتی بود که بعد از مدت ها مادرم رو بردیم دکتر 

چون خیلی ساله از خونه بیرون نمیرم یوقتی برم اینجور میشم

اون شب دیگه احساس کردم دارم میمیرم و تمومه 

دفعه های قبل به این شدت نبود 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من آخرین بار وقتی بود که بعد از مدت ها مادرم رو بردیم دکتر چون خیلی ساله از خونه بیرون نمیرم یوقتی ب ...

میشه بگی چقدر طول کشید؟؟

میشه بگی چقدر طول کشید؟؟

برای من دو ساعتی شد 

تا آخرشب  دیگه کامل فقط سردرد بودم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

برای من دو ساعتی شد تا آخرشب دیگه کامل فقط سردرد بودم

دو ساعت😮برای من فقط بیست دقیقه بود،ولی خیلییی بد بود😢

دو ساعت😮برای من فقط بیست دقیقه بود،ولی خیلییی بد بود😢

اره من قبلا هم همین‌رو داشتم ولی شدت کمتر بود مثلا در حدی بعد از ماه میرفتیم خونه خالم در نیم ساعت اینجوری بودم بعد سردر شروع می‌شد. 

اون محیط شلوغ بود یعنی واقعا نابود شدم 

احساس می‌کردم مُردم 

من وقتی عصبی میشم یهو قلبم و سینم سفت میشه همش به نفس نفس میوفتم نفس های بلند هااا دست خودمم نیست دهنم باز دارم نفس میزنم طوری که گلوم زخمی میشه از شدت نفس و حس خفگی و چشام قرمز میشه اینا علائم چیه حمله عصبیه دوبار تا الان اینطور شدم

من وقتی عصبی میشم یهو قلبم و سینم سفت میشه همش به نفس نفس میوفتم نفس های بلند هااا دست خودمم نیست ده ...

شاید باشه،اخه نباید نفس نفس بزنید ،معلومه ک قلبتون تندتر کار می‌کنه و عصبانیتتون زیاده،سعی کنید کمتر عصبانی بشید،

یا خودتونو کنترل کنید،

آخه این حمله وقتی ب من دست داد ک هیچ چیز ناراحت کننده ای اتفاق نیفتاده بود و من داشتم شام میپختم😢