یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخرین بار وقتی بود که بعد از مدت ها مادرم رو بردیم دکتر
چون خیلی ساله از خونه بیرون نمیرم یوقتی برم اینجور میشم
اون شب دیگه احساس کردم دارم میمیرم و تمومه
دفعه های قبل به این شدت نبود
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
دو ساعت😮برای من فقط بیست دقیقه بود،ولی خیلییی بد بود😢
اره من قبلا هم همینرو داشتم ولی شدت کمتر بود مثلا در حدی بعد از ماه میرفتیم خونه خالم در نیم ساعت اینجوری بودم بعد سردر شروع میشد.
اون محیط شلوغ بود یعنی واقعا نابود شدم
احساس میکردم مُردم
من وقتی عصبی میشم یهو قلبم و سینم سفت میشه همش به نفس نفس میوفتم نفس های بلند هااا دست خودمم نیست دهنم باز دارم نفس میزنم طوری که گلوم زخمی میشه از شدت نفس و حس خفگی و چشام قرمز میشه اینا علائم چیه حمله عصبیه دوبار تا الان اینطور شدم