2821
2789
عنوان

تا حالا شده از آدمی خوشتون بیاد

98 بازدید | 20 پست

ولی همزمان بدونین اون آدم مناسبی برای شما نیس و اگه باهاش وارد رابطه بشین پشیمون میشین؟

چیکار می کنین؟

در دین شما نام خدا هست، خدا نه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شده

هیچی بهش اعتراف کردم بعد بلاکش کردم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

من رهاش کردم💔در صورتی که هنوزم عاشقشم و دلم براش پر میکشه

خیلی سخته 

من از یک طرف ازش خوشم میاد 

ولی از یک طرفم میدونم مناسب من نیس

من رهاش کردم💔در صورتی که هنوزم عاشقشم و دلم براش پر میکشه

یعنی با هم دیگه تو رابطه بودین بعد یه مدت رهاش کردی یا اصلا با هم نبودین؟ 

یعنی پشیمون نشدین؟اشتباه راجبش فکر می کردین؟

نه راضیم خیلی هم دوستش دارم

نه اشتباه نبود

ولی همونجوریشم از خیلیا بهتر بود

حداقل بامعرفت و مسئولیت پذیر بود

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

اون چی گفت؟یعنی قبل اینکه جواب بده بلاک کردین؟

اره ولی به دوستم گف بهم بگه موفق باشی

خیلی دوسش داشتم ولی میدونستم نمیشه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

نه راضیم خیلی هم دوستش دارمنه اشتباه نبودولی همونجوریشم از خیلیا بهتر بودحداقل بامعرفت و مسئولیت پذی ...

چه خوب پس💙 

می تونم بپرسم که چه خصوصیتی داشت که فکر می کردین مناسبتون نیس؟

میدونم به اینم فکر کن انتخاب اشتباه میتونه ۲۰سال از زندگیتو تباه کن البته اگه باهاش ازدواج کنی

اره واسه همینم سمتش نمیرم 

امیدوارم فقط از سرم بیفته

با هم بودیم عاشق هم بودیم مشاور تحصیلیم بود قرار بود بعد کنکورم بیاد خواستگاریم ولی خب ....

چرا هر دو عاشق هم بودین که

اون رفت؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز