2777
2789
عنوان

خسته شدم بس خواب برادرمو دیدم

107 بازدید | 9 پست

همونطور که بعضیاتون میدونید رابطم با برادرم شکرابه،تو تاپیک قبلیمم هست...

الان یمدته طولانیه فرقی نداره که شب بخوابم یا عصر

در هرحال خواب برادرمو میبینم😭تو خواب مهربونه همش دست میکشه رو سرم،بغلم میکنه،باهام حرف میزنه

از خواب که بیدار میشم اعصابم بهم میریزه

دیگه نمیخوام بخوابم

بهشم فکر نمی کنم ها

فقط شدیدن دلتنگشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تایپک قبلیتو خوندم چقدر شبیه اتفاقیه که بین من و یکی از برادر هام افتاده. ما باهم صمیمی بودیم ولی زنش بینمون و خراب کرد.

آخرین باری که با داداشم حرف زدم گفتم بخاطر حرفای بدی که بهم زدی بخاطر زنت، دیگه هیچ نسبتی بین من و تو نیست.

:((

یکی سر پا موند و رسید:)

من داداشم فوت شده چند روزه مدام خوابشو میبینم

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

تایپک قبلیتو خوندم چقدر شبیه اتفاقیه که بین من و یکی از برادر هام افتاده. ما باهم صمیمی بودیم ولی زن ...

دقیقا

منم به مامانم گفتم بخاطر تهمتایی که زد بهم و حسادتای زنش و دروغاشون دیگه حتی نمیخوام باهاشون چشم تو چشم بشم

ولی ۳ماه پیش به اسرار بابام رفتم سمت برادرم باهاش روبوسی کردم اما اون روشو برنگردوند

دقیقامنم به مامانم گفتم بخاطر تهمتایی که زد بهم و حسادتای زنش و دروغاشون دیگه حتی نمیخوام باهاشون چش ...

ببین من که خودمو میشناسم انقدر کینه ای ام که حاضرم بمیرم ولی دیگه اسم برادرمم نیارم یا باهاش حرف نزنم

یکی سر پا موند و رسید:)