2777
2789
عنوان

قبل بارداری

109 بازدید | 4 پست

سلام ب همگی،شهادت امام رضا علیه السلام رو ب همگی تسلیت میگم. بچه ها من تو این سیکل قاعدگیم روز 6 عکس رنگی رحم گرفتم، باید 25پریود میشدم اما نشدم تا ب امروز ک ب ی سری ی لک دیدم مثل ترشح و  ی خورده رحمم درد میکنه، البته مثل همیشه نیست دردش، میخوام بدونم تا حالا کسی اینجوری شده و الان من پریود شدم یا نه؟؟ لطفا هر کس تجربه ای داره بهم بگه. 😿😿😿😿

💔Ί Ħฮŧє Ǖ✌️ Ί ℓơvє U 💔I hate that I love u
حتما لک لانه گزینی هست احتمالا بارداری بی بی چک بزن یا فردا برو آز بده

عسیسم یعنی الان تست بزن امکانش هس نشون بده؟؟دعا کنین برام ک باردار باشم. خودمو شوهرم مشکلی نداردیم و دکتر میگه علت ناباروری استرسه!!! ان شاء الله ک باردار باشم و همچنین شما هر چی از خدا میخوای رو بهت بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عسیسم یعنی الان تست بزن امکانش هس نشون بده؟؟دعا کنین برام ک باردار باشم. خودمو شوهرم مشکلی نداردیم و ...

چشم دعا میکنم

برات آیت الکرسی میخونم و 14 تا صلوات میفرستم

تو هم برای سلامتی پسرم دعا کن

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
چشم دعا میکنم برات آیت الکرسی میخونم و 14 تا صلوات میفرستم تو هم برای سلامتی پسرم دعا کن

چشم حتما. ان شاء الله ک خدا حفظش کنه برات گلم. ان شاء الله ک نوه نتیجه ات رو ببینی گلی😍😍😍😍