2777
2789

سلام دوستان گلم من. میخواهم تا دوسه ماه دیگه اقدام کنم اما نمیدونم چه آزمایشی باید بدم چه کتابی بخونم چه کلاسی برم و چه غذایی قبل حاملگی بخورم و.....

کلا میخواهم راهنمایی کنید که بتونم حد اقل یه بچه سالم و درست تربیت کنم. اول اینکه چه کارهایی و کلاس سمینار و.....باید برم  هرچی میدونید تجربه خودتون و دیگری و علم و....در اختیارم قرار بدین ممنون میشم 

اول دندان پزشکی برو 

بعد چکاب بده 

از همین ماه هم فولیک اسید ۵ بخور 

پیج مامی محیا هم خوبه واسه تربیت فرزند البته اگه شوهرت پایه ست

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ ماه قبلش شروع کن اسید فولیک بخور چکاپ بده اگه مشکلی هست رفع کن کتابم من زیاد خوندم اون موقع ولی بچه دنیا اومد دیدم اصلا اون کتابا هیچی نبودن باید آدم تجربه کنه

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

۳ ماه قبلش شروع کن اسید فولیک بخور چکاپ بده اگه مشکلی هست رفع کن کتابم من زیاد خوندم اون موقع ولی بچ ...

خب نمیشه که بدون اطلاعات بری جلو یعنی واقعا به درد نخورد کتاب ها یا کتابای بدرد بخور نخوندین

دندان پزشکی ؟ نمیدونم تاحالا بچه نداشتم که بدونم پایه هست یا نه

اره عزیزم دندوناتو درست کن چون باردار بشی کلسیم بدنت می‌ره دندونات خراب بشن نمیتونی بری دندان پزشکی.....

یک روز در میان ویتامین e هم مصرف کن 

حتما تیروئید و آهن و ویتامین d سه رو چک کن....

من خودم خیلی حساس بودم رو تربیت و اصولی بودن ولی شوهرم پایه نیست من جمع میکنم اون خراب میکنه

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

مرکز بهداشت برو بگو برای پیش از بارداری اومدم

اگر سه سال از ازدواجت میگذره حتما پاپ اسمیر بده 

برو دکتر آزمایش بنویسه قندت تیروئیدت و... چک بشه

تو آزمایش وضعیت ایمنی بدنت از نظر سرخجه و هپاتیت بررسی بشه 

سه تا یک ماه قبل بارداری قرص فولیک اسید بخور اگر آزمایش تیروئید دادی و مشکلی نداشت به جای فولیک اسید یدوفولیک بخور 

خب نمیشه که بدون اطلاعات بری جلو یعنی واقعا به درد نخورد کتاب ها یا کتابای بدرد بخور نخوندین

خب شما بخون انشالله به دردت بخوره

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

مرکز بهداشت برو بگو برای پیش از بارداری اومدم اگر سه سال از ازدواجت میگذره حتما پاپ اسمیر بده برو دک ...

اصلاح میکنم سه قبل باردار یا یک ماه قبل بارداری قبلا میگن سه ماه قبلش اسید فولیک بخورین الان میگن یک ماه قبلش اسید فولیک ویتامین ب ۹ فرقی نداره سک ماه قبلش یا سه ماه قبلش ولی یدوفولیک به شرط اینکه تیروئد نداشته باشی یک ماه قبل بارداری بهتره

ی چکاپ کامل ازخودت وهمسرت واینکه قرص فولیک اسید ازالان باید شروع کنی کتاب مادرو کودک کتاب افرینش 

ویه سری چیزها باید بخوری واسه پاکسازی کبدت که توطول بارداری مشکلی نداشته باشی