2777
2789
عنوان

کلی عکس مهمونی 📸

1419 بازدید | 41 پست

یه چیزی بگم 🤓

من خیلی برام مهمه همه چی تمیز مرتب و تزیین شده و قشنگو شیک باشه درهمین راستا اگه جایی حس کردید اینطور نبوده یا برای بهتر شدن نظری دارید بگید خیلی خوشحال میشم🌹

چندتا عکس از چندتا مهمونی مختلف دارم الان برای یه مهمونی رو میزارم اگه دوست داشتید بگید برای بقیه هم بزارم 

مهمونی اول: قرمه سبزی، کیک مرغ، دسر ترامیسو، سالاد شیرازی درست کردم با دوغ و نوشابه و سبزی خوردن

برای پذیرایی: چای+شیرینی برشتوک خودم درست کردم +میوه خشک+شکلات+میوه

این از مهمونی شماره۱😂

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر من خوشم میاد ازن دختر 

خونتون هم خیلی دوست دارم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

بسیار عالی مخصوصا دیزاین😍

سالاد شیرازی رو کاسه کاسه میکردی بهتر میشد

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

چقدر من خوشم میاد ازن دختر خونتون هم خیلی دوست دارم

خیییییییلی لطف داری عزیزم ممنونم از محبتت❤

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
خیییییییلی لطف داری عزیزم ممنونم از محبتت❤

فدات

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

مهمونی شماره ۲

مهمونی عصرونه بوده به صرف کیک و قهوه و فینگر فود(کوکوسبزی، کیک مرغ، اسنک) و دسر و میوه...