2777
2789

نميدونم چرا از دوست داشتن اگر هست چرا اينجوري 

مثلا اگر تو محيط كارم به مشكل بخورم و ناراحت باشم و از شدت ناراحتي گريه كنم ب شدت عصباني ميشه طوري كه دردم رو يادم ميره و رفتار خيلي عجيبي نشون ميده از خودش

رل منم همینطور انگار روانی میشه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مثل همسر من 

برای منم سوال میشد ایا از دوست داشتن یا چیز دیگه 

تا بابت این قضیه به مشکل خوردییم مشاوره رفتیم 

متوجه شدم دلیلش برمیگشت به گذشته مادرشون 

و گریه من سر همین باعث اذیت ایشون مبشد 

شدت رواني شدنش با شدت گريه شما ارتباط مستقيم داره؟

جلوش گریه نکردم بیشتر تو چت بوده نتونستم حدس بزنم چه شدته ولی میفهمم شدید عصبی میشه 

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

همسر منم اویل اینجوری بود.جوری که راضی بود تو خودم بریزم ولی جلوش گریه نکنم.ولی الان با محبت برخورد ...

گريه هاي معمولي رو مشكلي نداره ولي با عر زدن مشكل داره😅

مثلا اگر گريه شديد باشه در حد رواني شدن عصباني ميشه

بعد از اروم شدنش ميگه من نميتونم تو رو تو اون حالت ببينم 

شوهر من که میدونم از دوس داشتن هست اگر گریه کنم واقعا ناراحت میشه هرکاری میکنه گریه نکنم و ممکنه بره ...

نه عصباني عصباني

مثلا با داد ميگه از جلو چشمم برو كنار

برو تو اتاق و ازين جور مدليا

بعد مياد ب شدت دلجويي ولي اولش خيلي خيلي عصباني ميشه طوري كه توانايي اين رو داره عامل گريه من رو بكشه

گريه هاي معمولي رو مشكلي نداره ولي با عر زدن مشكل داره😅مثلا اگر گريه شديد باشه در حد رواني شدن عصبا ...

😂😂😂😂😂😂وااای

همسر من با گریه و بغضم مشکل داشت.خب عزیزم گریع معمولی بکن اونجور خودتو از هم گسسته نکن هرکی باشه اعصابش خورد میشه

😂😂😂😂😂😂وااایهمسر من با گریه و بغضم مشکل داشت.خب عزیزم گریع معمولی بکن اونجور خودتو از هم گسسته ...

اون گريه شديد شايد يك بار هر سه سال باشه اونم تو محيط كارم هست وقتي بالا دستي زور شديد ميگه و كاري از دستم برنمياد و يا اينكه نيروي جديد جايگزين ميشه و هزار تا اتفاق ... شرايطم البته شرايط خاصيه هر كسي رو بهم ميريزه و من متاسفانه شكننده ترينم