مثلا اگر تو محيط كارم به مشكل بخورم و ناراحت باشم و از شدت ناراحتي گريه كنم ب شدت عصباني ميشه طوري كه دردم رو يادم ميره و رفتار خيلي عجيبي نشون ميده از خودش
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شدت رواني شدنش با شدت گريه شما ارتباط مستقيم داره؟
جلوش گریه نکردم بیشتر تو چت بوده نتونستم حدس بزنم چه شدته ولی میفهمم شدید عصبی میشه
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
😂😂😂😂😂😂وااایهمسر من با گریه و بغضم مشکل داشت.خب عزیزم گریع معمولی بکن اونجور خودتو از هم گسسته ...
اون گريه شديد شايد يك بار هر سه سال باشه اونم تو محيط كارم هست وقتي بالا دستي زور شديد ميگه و كاري از دستم برنمياد و يا اينكه نيروي جديد جايگزين ميشه و هزار تا اتفاق ... شرايطم البته شرايط خاصيه هر كسي رو بهم ميريزه و من متاسفانه شكننده ترينم