2777
2789
عنوان

خانوما میگو درست کردم تلخ شد

895 بازدید | 18 پست

من همیشه میگوهام خیلی خیلی خوش مزه میشد 

امروز برای ناهار درست کردم با همون روش همیشگی ولی خیلی تلخ شد

پسرام تا آخرش خوردن، من دیر متوجه شدم 

بهشون میگم چرا خوردید وقتی این همه تلخ بوده، میگن نمی‌خواستیم تو ناراحت بشی 

به نظرتون چرا تلخ شده بود؟؟ 

نگرانم یه وقت مسموم نشن 🥺🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چی ریختی تلخ شده

عزیزم مثل همیشه درست کردم 

خیلی عالی میشد 

پیاز رنده کردم، تفت دادم با کرده 

طلایی که شد یکم رب اضافه کردم تفت دادم، بعدش میگو ها رو ریختم داخلش، زعفرون دم کشیده، فلفل سیاه، نمک، کمی زردچوبه، کمی پودر سیر، کمی زیره سیاه اضافه کردم 

یه قاشق ابلیمو هم ریختم ده دقیقه حدودا زمان دادم واسه پختش 

ولی به شدت تلخ شده بود 

بچه هام خوردن همشو 😢😢😢

چ چیزای الکی به میگو میزنید کسی اصلازعفرون و زیره نمیزنه غذای جنوبی فقط باید جنوب خورد ک مزه اصلیشو حفظ کرده وگدنه میگو ماهی زعفرون اصلاباهاش یکی نیس 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

چ چیزای الکی به میگو میزنید کسی اصلازعفرون و زیره نمیزنه غذای جنوبی فقط باید جنوب خورد ک مزه اصلیشو ...

من هم زعفرون به میگو میزنم خوب میشه به نظرم

خب ذائقه ما با جنوبی ها متفاوته

من هم با همین روش که استارتر گفت درست میکنم با این تفاوت که آب جوش میارم با کمی زردچوبه و یه حبه سیر ، میگو ها رو دو دقیقه می جوشونم آبکش میکنم به پیازداغ اضافه میکنم

فکر کنم خوب پاک نکردی که تلخ شدهاحتمالا هنوز روده و اینا داشتهبعد 10 دقیقه خیلی زیاده برای پخت میگوس ...

عزیزم راستش خودم پاک نکردم 

مامانم دیروز خریده بود، از همون جایی که خریده بود داده بود واسش پاک کرده بودم 

مامانم شسته بود بسته بندی کرده بود داد به من 

منم امروز درستش کردم 

اگه خوب پاک نشه، مسمومیت میده؟