2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو زندگی خیلی این اتفاق میوفته قبلا سر و صدا میکردم دعوام میشد ولی چند ساله سکوت میکنم اهنگ گوش میدم ...

من الان تو مرحله گریم چشام کور شده

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره فقط تلفنی شانس اوردم راه دور بود ..نمیدونی چ‌حرفایی شنیدم ا‌ون‌مدت ک‌ هنوز نمیدونستم با دخترخالم ...

بگو ک دختر خالت جر دادی بگو ترو خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو ک دختر خالت جر دادی بگو ترو خدا

چون راه دور بود نتونستم برم خونه مادربزرگمم زندگی میکرد...مامانم گفت بخاطر مامانبزرگ کاری نکن ...گناه دارع پیره و...۹ ماه بعد بدون اجازه مامانش رفت شوهر کرد 

چون راه دور بود نتونستم برم خونه مادربزرگمم زندگی میکرد...مامانم گفت بخاطر مامانبزرگ کاری نکن ...گنا ...

شوهرت چی هیچی بش نگفتیی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرت چی هیچی بش نگفتیی

چرا دوسال داستان داشتیم ... روحی عذابش دادم... خودمم ک‌ خونه بابام بودم... پشیمون بود اخر رفتم درخاست طلاق دادم ...اصرار کرد بریم روانپزشک درمان شم و فلان و اینا...

دگ چیزی ازش ندیدم و همش در حال تلاشه ک حال منو خوب کنه...