2777
2789

امروز زنگ زدم به یه بنده خدایی که موکل داره گفت اینجایی که میری دکتر واسه بچه خوب نیست دیگه ادامه نده خواستم بدونم واقعا کسایی که موکل دارن میتونن اینده رو پیش بینی کنن؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله برای من اینده ام رو گفت

گفت. در فلان تاریخ اتفاق بدی برات میوفته ک افتاد 

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
بنظرت ادامه بدم یا نه البته وقتی شرایطمو شنید گفت چند تا دعا هست واست انجام میدم که مشکلات و گره ها ...

نه این اقا ممکنه شیاد باشه

شما اگر شک داری نهایت برای دکتر وادامه استخاره کن با قرآن

جدی؟؟

بجون خودم

بعدم یک سری چرتو پرتا بهم‌گفت یک سری از علائم بدنمو گفت و اتفاقات زندگیم و گفت جن توی بدنمه ثابت میکنه بزارم در بیاره

که من باور نکردم و اعتماد نکردم

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

ازت اگر پول گرفته میگم چون پول گرفته خواسته یه چیزی بهت بگه و تموم شه شماره یکی میذارم خادم امام رضاست پول نمیگیره ببین چی میگه اجبار نمیکنما اگر دوست داشتی +989335078686 

چون اسمش بد نره برای هرکی قران باز نمیکنه بگو از طرف سارا بهت زنگ میزنم که از همدان اومده بودم خونتون