2777
2789

من چندوقته سر تایم لینک یه تاپیک خصوصی رو به نی نی یار میفرستادم ولی پاک نمیکنه 

قبلا تا کسی حرف زشت میزد فوری نی نی یار تذکر میداد 

الان دعوا میشه اصلا هرچقدر گزارش میزنیم کسی نمیاد 

حالا اینا به کنار چرا تاپیکای شخصیمون رو پاک نمیکنند 

@مونا_تهرانی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هستن ولی چراغ خاموشفقط تاپیک های اعتراض به عدم امنیت کاربری ها رو تعطیل میکنن

الان ماهتیی ک بعضی تاپیکارو میخوایم حذف کنیم چیکار کنیم 

بنظرت تعلیق بشیم ممکنه یه روز از تعلیقی دربیایم؟

من امروز لینک فرستادم حذف کردن که

چرا مال منو حذف نکردن پس

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

الان ماهتیی ک بعضی تاپیکارو میخوایم حذف کنیم چیکار کنیم بنظرت تعلیق بشیم ممکنه یه روز از تعلیقی دربی ...

اگر خودتون بخوایید تعلیق بشید بله

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

چرا مال منو حذف نکردن پس

ساعت چند فرستادی؟ 

من روزای زوج بعد از 10 و نیم میفرستم و همیشه هم حذف میکنن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ساعت چند فرستادی؟ من روزای زوج بعد از 10 و نیم میفرستم و همیشه هم حذف میکنن

یازده و نیم بود امروز فرستادم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626