2777
2789

یک پسره در کوچه پسرم را زده بعد مادرش به پسرم حمله میکنه حتی اومد داخل خونم وتهدید کرد وکلی بهم فحش داد در دعوا هم پسر خودش شروع کننده بوده تمام ماجرا هم توسط دوربین خانه ام ضبط شده حالم خیلی بده زنه معلمه یک سال هم معلم پسرم بوده .ازش میترسم ثبت شکایت اولیه هم در کلانتری کردم ولی نمیدونم اگر پیگیری کمم و بره دادسرا واقعا زنه تنبیه میشه یا نه همش الکیه چون معلمه کارش ندارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داره شما باید ثابت کنی ورود به عنف کرده. در رو خودت باز کردی یا به زور اومده مهمه

من پسرم در زد در را برای پسرم باز کردم قبل اینکه من برم تو حیاط زنه خودش پرید در خانه اصلا پسرم وقت نکرد در را ببنده 

توی دوربین صدا ضبط میشه؟اگه بتونی شاهد ببری ک فحش داده بله محکومش میکنناما شاهر و مدرک نداشته باشی ه ...

نه دوربین صدا ضبط نکرده فقط فیلمه که دنبال پسرم می کنه بعد از پشت سر پسرم وارد خونه میشه ولی حرکت دست ولش پیدا هست که داره یک چی میگه