2777
2789
عنوان

شوهرم هی ساز مخالف میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بمنی که یچی تو مایه های خودتم گوش کنبگو خیلی هم عالی بریم بالاشهر کرایه کنیملباس خوب بگیر خوب ...

عزیزم الهی موفق بشی 

بالاشهرم نمیخاد ببره یه حای متوسط میخاد بگیره من بخاطر دیسکم که ب مرحله عمل رسیده بود دلم میخاس ی سرپناه داشته باشیم الانم انقد بیخیاله باید وایستیم وام ازدواج بدن بعد اجازه کنه

خب چرا این مرد رو برای زندگی انتخاب کردی

تو دوستی ی مدل دیگه بود 

ویژگیهای خوبش زیاد بود اهل سواستفاده و خیانت نبود 

مهربون بود منم که تو‌خانواده انقد بیتوجهی و‌بی محبتی دیده بودم خیلی برام باارزش بود این کاراش

تو دوستی ی مدل دیگه بود ویژگیهای خوبش زیاد بود اهل سواستفاده و خیانت نبود مهربون بود منم که تو‌خانوا ...

ببین مردی که اهل کار نباشه و هی اشتباه کنه زندگی رو نابود میکنه پسر عمع من سر این موضوع دوتا زنش رفتن باز عوض نشده

نه

با توجه به این چیزایی که گفتی فکر نکنم شوهرت آدم مسیولیت پدیری باشه

به نظرم تا ازدواج نکردی یه فرصت تجدید نظر در مورد ازدواجت به خودت بده

میدونم شرایطت پیش خونواده خودت سخته ولی یه ازدواج غلط بدتر میتونه بهت ضربه بزنه

پیر شدم بخدا از دستش فقط دنبال سولاریوم و‌برنزه شدنه دیشب رفته تتو زده میخاد ژل چونه م بزنه انگار من ...

عزیزم من تایپیک های قبلی شما رو هم خوندم

ببیخشید اینو میگم این یه آدم اشتباهی برای زندگی شماست

چندتا مشاور خوب برید اگه درست ند راهتو جدا کن

اینجور آدم تا آخر عمر مسولیت پذیر نیستند و آویزون دیگران