2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تاپیک قبل دنبال وامی تو تاپیک قبل ترش می گی پول کم آوردم این جا دنبال ورزش های با کلاس و خفن هستی ...

۱.وام برای مساله شخصی میخوام که دلیلی نمیدونم علتش بهت بگم

۲.این ورزشم برای تقویت روحیه ام میخوام برم که باز دلیلی نمیدونم برات توضیح بدم

۳.من نه گفتم پولدارم نه چیز دیگه دنبال یه ورزش خفن میگردم و ربطی به تاپیک های قبلم نداره دوست عزیز😊

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖
تو تاپیک قبل دنبال وامی تو تاپیک قبل ترش می گی پول کم آوردم این جا دنبال ورزش های با کلاس و خفن هستی ...

وااا خب داره سوال میکنه عزیزم،سوال پرسیدن هم جرمه ؟اصلا شاید دوست داشته باشه تجربه کنه اولویت آدما با هم فرق داره شاید یکی با یکماه حقوقش بره یه رستوران گرونقیمت یکی با اون یکماه سه ماه رو سر کنه دوماه هم پس انداز جمله سنگین بود کمرم رگ به رگ شد🤣🤣

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

پول ورزشی که میخوام برم رو مگه شما میخوای بدی؟! این جالب نیست جالب اینه که شما حس کاراگاهی داره تو تاپیکی که نظرسنجی برای یه ورزش گذاشتم .بهتره یکم باخودت خلوت کنی 

وااا خب داره سوال میکنه عزیزم،سوال پرسیدن هم جرمه ؟اصلا شاید دوست داشته باشه تجربه کنه اولویت آدما ب ...

والا انگار هزکی بخواد وام بگیره فقیره 😐 یامن الان تاپیک زدم پولدارترین ادم منم .چه ادمایی پیدا میشنا .انگار حقش خوردم

شما تجربش دارید؟

دخترم دو ساله که داره کلاساشو میره عزیزم. البته فقط لباسشو خریده. تفنگ رو هنوز موفق نشدیم بخریم. تپانچه هم هست که لباس مخصوص نداره و قیمت خریدش هم پایینتره اونم به نظر من خیلی جذابه