2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسایلامو خوب نگه میدارم و تا زمانی که سالمه استفاده میکنم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

اگه استفاده‌ی روزانه داشته باشه یکسال خوبه.ولی مثلا کیف مجلسی رو در سال مکه قراره چند جا ببری.واسه هر کسی هم فرق دارع مثلا من خودم یه کیفو خوب مراقبت میکنم برا لباسامم اینطورع.کیفمو چهار سال میشه دارم و اخ نگفته

بستگی به جنسش داره خب

بعضی کفشا مثلا قیمتشون 3، 4تومن میشه جنس خوبیم داره خودم به شخصه تا چندسال استفاده میکنم

بعضی چیزا زودتر خراب میشن

درکل تا وقتی که سالم و تمیز باشه و قابل استفاده چرا که نه

خیلی خیلی خیلی توقع دارم

من پالتو چرم اصل مارک دارم برا حداقل ۱۵ سال پیشه 😅😅چون مدلش سادست قابل استفادست

فقط خیلی رسیدگی میخواد واکس بزن مرطوب نباشه هوا بخوره 

مامان دوتا گل پسر

سالی یه بار پات میکنی?کفش مجلسی

نه کفش مجلسی که بحثش فرق داره . ببین من پولدار نیستم فقط از خرید جنس ارزون و بی کیفیت خوشم نمیاد ترجیح میدم بجای سالی سه چهارتا کفش یه دونه کفش بخرم ولی بهترینی که درتوانمه رو‌بخرم بعدم تا از بیرون میام تمیز میکنم میذارم تو جاکفشی . منو شوهرم باهم کفش ست میخریم الان مال اون داغونه مال من هنوز سالم‌سالمه