2777
2789
عنوان

چطور با یه ادم کنترلگر برخورد کنم

321 بازدید | 36 پست

نامزدم دائم کنترلم میکنه برام همه کار میکنه هرچی بخوام میخره و ادم رمانتیکیه ولی همیشه وقتی بخثمون میشه همه تقصیرا گردن منه و همیشه من باید برم اشتی کنم و قربون صدقش برم دو روز پیش بحثمون شده بود من گفتم این دفعه دیگه اشتی نمیکنم برگشته بهم میگه خیلی عوض شدی قبلن همیشه خودت میومدی اوکی میشدی اگه پشت تلفن بعد خدافظی بت نمیگفتم دوست دارم هی زنگ میزدی ک بت بگم ولی عوض شدی دیگه اینطور نیستی منم دانشجوام و موقع امتحانامه واقعا روان برام نمونده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد همسر منه 

فرار کن 

بخدا راست میگم اینااا تروماااا بچگی یا نوجوانی داشتن 

که الان اینطور شدن 

من باهاش میرم پیش تراپیست(بعد ۴سال راضی شده)ولی میاددبعد ۱هفته باز شروع میکنه 

بهش بگم دستت رو از زیر سرم بکش بقزان قسم 

میگه خیلی هم دلت بخواد هان چی شده چرا اینطور گفتی حتما یه اتفاقی افتاده 

خوبه تو میری تو محیط بیرون من کلا خونه ام 

تنهایی اصلا نمیتونم برم بیرون فقط مریض بشم میتونم

اسی بخداااا فرار کن ازش من ناراحتی قلبی هم گرفتم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

عزیزم ایشون یه ادم عقده ای هستش و‌بشدت کمبود داره

فقط‌میخواد تو سمتش بری

یه مدت نری ممکنه درست شه

منم مشابه اینو داشتم ازدواجی بودیم

دیگه صبرم پر شده بود کات کردم بعدش تا مدتها موس موس میکرد همش

ولی دیگه سرد شده بودم تموم شد

منم چند وقته خیلی سرمو با کارای مختلف شلوغ کردم عزیزم هیچکس مهم تر از خودت نیست اگه میبینی وقتی باها ...

نمیتونم فکرم دایم مشغولشه خانوادم عاشقشن دائم سراغشو میگیرن

من عقدم یعنی میگی به جدایی فک کنم؟

من نمیگم ب جدایی فکر کن ولی حتما حتما برین پیش تراپیست 

فک نکن برین زیر یه سقف بهتر میشه ببین اخلاقاش بدترررررر میشه بهتر نمیشه چونکه زیر یه سقف خود واقعیش رو میبینی 

خدا فقط بهت رحم کنه من از سر دلسوزی میگم عزیزم 

زندگی منو سیاه کرده 

نمیخوام یه همجنسممم مثل من بشه 

ازدواج کردنی ۶۲کیلو بودم الان شدم ۴۷فقط بخاطر فکروخیال 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید