2777
2789

به من گفت از سه روز بعد بچرخون.نمیچسبه اینجوری؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

اشنباه گفته ، اولا تا یک هفته باید فقط الکل بزنی تا خشک بشه و چرک نکنه،بعدش چرب کنی، دوم اینکه هر روز باید بچرخونی!

کدوم ابلهی گفت اول کاری چربی بزنی که چرک کنه؟!

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشنباه گفته ، اولا تا یک هفته باید فقط الکل بزنی تا خشک بشه و چرک نکنه،بعدش چرب کنی، دوم اینکه هر رو ...

دیشب سوراخ کردم امروز بچرخونمش؟ الکل میزنم مرتب.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
من پیرسینگ زیاد دارمجایی که سوراخ میکنم میگه نچرخون و دست نزنفقط آب و نمک دریا اسپری کنتا حالا هیچ م ...

به من گفت از روز سوم بچرخون.نمیدونم چکار کنم.بالا یه خانومی گفت باید بچرخونم هر روز.

هر کس متد خودشو داره دیگهبا چی سوراخ کرد

بایه دستگاهی شبیه تفنگ کوچولو