2777
2789

کلافم از یه طرف سرما خوردم و تب و لرز داشتم از یه طرفم درد پریودی با هزارتا کار عقب رفته که نتونستم به خاطر سرما خوردگی برم انجامشون بدم تکالیف کارآموزیم همه مونده گزارشام رو هم تلنبار شده اتاقم شدیدا به هم ریخته فکر ذهنم اطرافم همه چی مشوش شده خیلی کلافم دلم میخواد حرف بزنم یه خرده سبک شم😭😭 اخلاقم تو مزخرفترین حالت ممکنه دلم میخواد یه ریز غر بزنم😞

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بجای غر زدن و فکر کردن به اینهمه کار عقب افتاده ببین انرژی انجام کدوم یکی رو داری و فقط یکی از کرات رو انجام بده

به نظرم اتاقتو مرتب کنی برات بهتره حالت بهرت میشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخییی حق داری

کاش میشد کارهاو. گزارش هاتو بدی یکی دیگه انجام بده

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

راستی من تو این شرایط، یه کم دوروبرمو ترتمیز میکنم بعد دوش میگیرم، حالم و روحیه ام خیلی بهتر میشه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بزن عزیزمگوش میدیم

ایقد ناراحتم ۷ صبح میخواسم پاشم برم دادگاه ایقد صدام گرفته بود که به زور میتونستم حرف بزنم بازم نتونستم برم گفتم حتی اگه ماسکم بزنم بازم بقیه یه جوریشون میشه و میگن که طرف سرما خورده چرا اومده از اول هفته نتونستم برم گزارشام همه مونده دلم میخواد جیغ بزنم😭😭

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بجای غر زدن و فکر کردن به اینهمه کار عقب افتاده ببین انرژی انجام کدوم یکی رو داری و فقط یکی از کرات ...

اصن افتادم تو خونه نمیتونم پاشم برم بیرون کارامو انجام بدم نهایت کاری که الان بتونم بکنم اتاقمو مرتب کنم که همونم ایقد بیحالم نا ندارم😞

ایقد ناراحتم ۷ صبح میخواسم پاشم برم دادگاه ایقد صدام گرفته بود که به زور میتونستم حرف بزنم بازم نتون ...

حق داری گلم

ان شاءالله زود کارات بیفته رو روال خودش

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخییی حق داریکاش میشد کارهاو. گزارش هاتو بدی یکی دیگه انجام بده

نمیشه باید خودم بنویسم وقتگیره کسی حاضر نمیشه به جام گزارش بنویسه

اصن افتادم تو خونه نمیتونم پاشم برم بیرون کارامو انجام بدم نهایت کاری که الان بتونم بکنم اتاقمو مرتب ...

به خودت القا نکن نمیتونی

شروع که بکنی انرژیت برمیگرده فقط مرتب کن حالا جارو نزدی نزدی ولی یه کاری بکن کاری نکردن حالتو بدتر میکنه

حق داری گلمان شاءالله زود کارات بیفته رو روال خودش

مرسیییی😞❤

به خودت القا نکن نمیتونیشروع که بکنی انرژیت برمیگرده فقط مرتب کن حالا جارو نزدی نزدی ولی یه کاری بکن ...

اتاقنو انگار بمب زدن همه چی ریخت و پاش شده واای دماغم کیپه نفس نمیتونم بکشم

راستی من تو این شرایط، یه کم دوروبرمو ترتمیز میکنم بعد دوش میگیرم، حالم و روحیه ام خیلی بهتر میشه

آره بهترین راه دوش گرفتنه پاشم برم❤☹

اتاقنو انگار بمب زدن همه چی ریخت و پاش شده واای دماغم کیپه نفس نمیتونم بکشم

اسپره ی بینی بزن

اگه نداری کتری رو بذار بجوشه بعد روی سرت یه پارچه بنداز کتری رو بذار زمین سرت رو بگیر روی بخار کتری سه سوته دماغت باز میشه

قرار نیست مثل دسته گل بشه از یه جا فقط شروع کن همین که حالت بهتر بشه و انگیزه بگیری

اسپره ی بینی بزناگه نداری کتری رو بذار بجوشه بعد روی سرت یه پارچه بنداز کتری رو بذار زمین سرت رو بگی ...

مچکرم بابت وقتی که گذاشتید💕 یه خرده تونستم اتاقمو مرتب کنم