2777
2789
عنوان

دیشب 😂😂😂

239 بازدید | 26 پست

کسایی که اطلاعات کاربر ها رو دیدن 

چند میگیرن با ما در میون بذارن 😂😂😂😂😂آقا بر اساس قدمت کاربری و معروف بودنشون تو سایت  نرخ تعیین کنید😂😂

خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربری صورتی دست من بود

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

کاربری من فکر کن بیفته دست کسی چیزی واسه از دست دادن ندارم که 

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

شوخیه دیگه؟؟ خوشتون میاد واقعا از این کار؟؟؟

متاسفانه حقیقته 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

شوخیه دیگه؟؟ خوشتون میاد واقعا از این کار؟؟؟

یعنی چی 

دارم شوخی می کنم 

اطلاعات کاربر ها که به درد من میخوره

یعنی اینقدر امنیت و حفظ اطلاعات کاربرا کار سخته؟ کاش بشه دلیت بزنیم بریم

ممتاسفانه

مگین هک شده سایت 

متاسفانه حقیقته

باورم نمیشه با زندگی مردم بازی کردن شده خوشحالی و تفریح 

من خودم از دیشب نگرانم یکی همین کارو باهام کنه و شمارمو برداره مزاحم بشه زندگیم خراب میشه کلا

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
باورم نمیشه با زندگی مردم بازی کردن شده خوشحالی و تفریح من خودم از دیشب نگرانم یکی همین کارو باهام ک ...

نترس هر کی زنگید بلاکش کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

باورم نمیشه با زندگی مردم بازی کردن شده خوشحالی و تفریح من خودم از دیشب نگرانم یکی همین کارو باهام ک ...

میگن دیشب انقد همه ترسیده بودم 

که دنبال این بودن که کاربریشون دست کیه

اصلا کاری به اطلاعات نداشتن 

بعد هم هر کسی شماره رو برداشته

تا الان باید مزاحمت ایجاد می کزد 

شب هم اتفاق افتاده اکثرا نبودن کاربرا 

نترسین