2777
2789

شما حتی اگه دیلیت اکانت کنید مثل قدیما نیست که کلا کاربریتون نابود بشه همینجوری میمونه فقط دیگه شما نمیتونید واردش بشید 

یعنی تضمینی نداره که بقیه هم نتونن وارد بشن 

دوباره چند روز دیگه خر تو خر بشه شما نمیتونی بری تو اکانتت ولی بقیه میتونن برن 

متاسفانه انقدر درآمدشون براشون مهمه که اصلا به حریم خصوصی و شخصیت مخاطب احترام نمیذارن و ذره ای ارزش قائل نیستن که حداقل بعد حذف کاربری اکانت از بین بره 

اگه اینجوری باشه که دیگه سایت انقدر شلوغ و پر مخاطب نیست و کسی بهشون تبلیغ نمیده ، هرکس حق حذف تاپیک داشته باشه سایت خلوت میشه 

الان همه تاپیکا از ۱۵ سال پیش موندن با همینا درآمد کسب می‌کنن و برای بقیه ذره ای ارزش قائل نیستن

چندساله اینجام یبار من خانوم تهرانی رو ندیدم جایی پست بذاره یا راهنمایی کنه ، ایشون احیانا رئیس دانشگاه آکسفورد هستن سرشون شلوغه 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

ده نفر جمع شین گزارش بزنیم تاپیکای همو حذف شن بریم

چ وضعشه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم به درک

آدم میشناسم اینجا بدون اطلاع همسرش اینجا عضوه 

اگه بفهمه که زندگیشون رو هواست 

و این موضوع ذره ای برای اینا اهمیت نداره 

یا کسی با شماره دیگه ای عضو شده اصلا

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

بنظرم مدیربت یه سایت به این بزرگی خیلی سخته و کار بزرگیه حتی از استاد دانشگاه اکسفورد بودن هم سختره

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️
بنظرم مدیربت یه سایت به این بزرگی خیلی سخته و کار بزرگیه حتی از استاد دانشگاه اکسفورد بودن هم سختره

توضیح دادن اینکه چرا این اتفاق افتاده خیلی سخته ؟ 

چند ساله اینجام انگار وجود خارجی ندارن 

شبا بعضیا میان تاپیک چرت و پرت میزنن کسی نمیاد بترکونه چون توی خواب ناز تشریف دارن همشون 

من مدیریتی هم جر تبلیغ کردن از ایشون اینجا ندیدم 

نمیتونن مجبور نیستن فقط از تبلیغات پول به جیب بزنن برن گم شن یکی که کاربلده اداره کنه

من واسه شما میزنم شماهم واسه من بزنید کدوم تاپیک گزارش بزنم

همشو بزنیم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه