2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار دیگه یه نفر از ته قبلم دوست داشته باشم .یه بی وجدان نامردی کرد و الان من آدم خنثی شدم من حتی دیگه ب خودمم علاقه ای ندارم .شدپ عین درخت هیچ حسی ب هیچ کس ندارم .دیدی قلبت از بودن کسی میزنه قلبت اتیش. میشه من اونو ارزومه .یه بار دیگه کامل سلامت بشم بتونم بدوم 

مشکلات همه هیچوقت حل نمیشها مگر این ک چیزی به نام نیاز تو دنیا وجود نداشته 

نیاز ها باعث میشن انسان هر لحظه تلاش کنه برای رسیدن بهش و گاهی به قدری احساس نیاز می‌کنه که نیازش تبدیل به ضعف و عقده میشه و دیگه کلا تو اون مسیر سیر نمیشه و هر لحظه در حال بیشتر کردن و پیشرفت کردن و لذت بردن و ..... هستش ازش 

خلاصه ک این دنیا بدون مشکل معنایی نداره

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

این همه دعاکردم چیشد. به نتیجه ای رسیدم؟خدا که منو نمیبینه موقعی منو میبینه که حالا یا تو جهنمم یا ب ...

تو تنها نیستی 

خیلیا موقعیت توهستن 

میگن دعادرحق هم اجابت میشه 

شاید یکی ازته دل دعاکرد و اجابت شد 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

سلامتی و ظهور امام زمانصاحب خونه مورد علاقم بشم و روند خواستگاریم خوب پیش بره

ایشالله

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

زودتر از ۶سال دیگهشرایط مهیا شهبا عشقم ازدواج کنم

چشم انتظاری سخته 

خدا خودش کمکت کنه 

انتقالی دانشگاهم جورشه🥲دعاکنید

چشم 

ایشالله 

جور شد بدون اینجا خیلیا برات دعاکردن

ظهور❤️جواب نمونه و سیتی مامانم خوب باشه😢

ایشالله گلم 

ب امیدخدا

باردار بشم همین ماه

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
یه بار دیگه یه نفر از ته قبلم دوست داشته باشم .یه بی وجدان نامردی کرد و الان من آدم خنثی شدم من حتی ...

یه روزی میشه ب این حالت میخندی 

بهت قول میدم 

فقط فراموشش کن 

من تجربه کردم 

بخودت فکرکن و بخودت احترام بذار 

چندماه سختی میکشی حتی تاچندسال جای زخمش توقلبت دردمیگیره ولی وقتی تصمیم بگیری قلبا بذاریش کنار روی آرامشو میبینی 

امیدوارم ی آدم خوب بیادتوزندگیت

یه روزی میشه ب این حالت میخندی بهت قول میدم فقط فراموشش کن من تجربه کردم بخودت فکرکن و بخودت احترام ...

ابلن نزدیک ب دو سال رفته .کلا رفت پیش دوست دختر سابقش.من فراموشش کردم حتی دیگه ب خودشم حسم خرف شده بود 

اما مشکل اینکه من شدم یه آدم بی حس و روح آرزو میکنم یه بار دیگه روح و احساس تو بنم بدمه قلبم واسه کسی بتپه