یه بار دیگه یه نفر از ته قبلم دوست داشته باشم .یه بی وجدان نامردی کرد و الان من آدم خنثی شدم من حتی دیگه ب خودمم علاقه ای ندارم .شدپ عین درخت هیچ حسی ب هیچ کس ندارم .دیدی قلبت از بودن کسی میزنه قلبت اتیش. میشه من اونو ارزومه .یه بار دیگه کامل سلامت بشم بتونم بدوم
مشکلات همه هیچوقت حل نمیشها مگر این ک چیزی به نام نیاز تو دنیا وجود نداشته
نیاز ها باعث میشن انسان هر لحظه تلاش کنه برای رسیدن بهش و گاهی به قدری احساس نیاز میکنه که نیازش تبدیل به ضعف و عقده میشه و دیگه کلا تو اون مسیر سیر نمیشه و هر لحظه در حال بیشتر کردن و پیشرفت کردن و لذت بردن و ..... هستش ازش
خلاصه ک این دنیا بدون مشکل معنایی نداره
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀