2777
2789
عنوان

به به بارون زیبا( عکس اول صبحی)

460 بازدید | 38 پست

تهرانیای عزیز تبریک میگم چشمتون روشن.. انشاالله این بارون غم و غصه هاتون را بشوره و ببره اینم ویو آشپزخونه من 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ زیبااا💜خداروشکر خوش بحالتون

ممنون عزیز💖

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
مشهد هم از دیشب حسابی بارونه

خدا رو شکر.. انشاالله خیر و برکت داشته باشه برای شما.. التماس دعا حرم آقا میری❤️❤️

خوشبحالتون واقعااینجا از بس گرمه من کولرو روشن کردم

جنوب هستین؟ انشالله شهر شما هم نعمت خدا بباره

به به😍مرسی مهربونی نفس عمیق☘️ی چای و کیک با عطر هل و گلاب میچسبه

عالی عالی😍😍😍😍

بارون میاد و من سرکارم همش از پنجره بیرون رو میبینم دلم میخواد برم قدم بزنم😭

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بارون میاد و من سرکارم همش از پنجره بیرون رو میبینم دلم میخواد برم قدم بزنم😭

منم دلم میخواد ولی خب میترسم دختر کوچیکم سرما بخوره.. ولی شما حتما برو خیلی حس خوبیه

منم دلم میخواد ولی خب میترسم دختر کوچیکم سرما بخوره.. ولی شما حتما برو خیلی حس خوبیه

نمیذارن برم🥲

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE