2777
2789
عنوان

فقط خانما بیان خوااااهشا😭

265 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

۴روز پیش یه سری ترشحات داشتم رقیق و شیری شکل بودن بعد کم کم خارش هم اضافش شد😑پری روز که رابطه داشتم صبحش دیگه ترشحاتم قهوه ای شده

و خییییلیم خارش دارم مخصوصا اول صبح و اخر شبا کسی تجربه ای داره؟؟

سرکه بگیر با آبگرم قاطی کن بریز تو تشت حموم حدود40دقیقه بشین توش، یه روز در میون تکرار کن خوب میشی، لباس زیرت را هر روز عوض کن حتما قبل پوشیدنش با اتو ضدعفونیش کن، همسرت قبل رابطه خودش را با صابون بشدره، اونم هر روز لباس زیرشو عوض کنه، عزیزم به خودت برس، هر10روز یه بار شیو کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دکتر نرفتم الان ۵.۶ماهه پریود نشدمه😭

منم همینم دکتر رفتم گفت کیست ریز زیاد دارم دارو هم داد نتونستم بخور یعنی یه هفته خوردم عصبی میشدم بشدت دیگه نخوردم سه تا هم امپول پرژسترون زدم نشدم الان بعد قطع قرص لکه بینی ندارم نمیاد منم از سردرد دارم میمیرم

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن

بچها من یک‌کانال عضوم طب سنتی هست

از حنا خیلی تعریف میکنن و تجربیاتشون هست

که سه شب تا صبح حنا خیس خورده میزارن کف پاشون

مشکلات زنانشون هم درمان شده

دفعه اول سه شب پشت سرهم بعد هفته یکبار امتحان کنید بهتر از دارو هورمونی هست

بچها من یک‌کانال عضوم طب سنتی هستاز حنا خیلی تعریف میکنن و تجربیاتشون هستکه سه شب تا صبح حنا خیس خور ...

چجوری حنا بزارم کف پام 

من اگر بزارم تا صبح نمیخوابم

نه دکتر نرفتم الان ۵.۶ماهه پریود نشدمه😭

منم عین توعم 3.4 ماه پریود نشدم بعدهم که دیواره رحمم ضخیم شده از برج 7 تا الان همینطور یا پریودم یا لکه دکتر علاوه بر کیست احتمال عفونت دستگاه تناسلی و هم عفونت مجاری ادراری داد که بخاطر این همه استفاده از نوار بهداشتیه احتمالا تو هم کیست و عفونت داشته باشی

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

چجوری حنا بزارم کف پام من اگر بزارم تا صبح نمیخوابم

حنا سه چهارساعت با آب داغ خیس کن شل نباشه بعد بزن کف پات پلاستیک بکش روش جوراب بپوش بخواب

میتونی وقتی میزنی یکم بشینی هوا بخوره خشک بشه بعد نایلون بکشی و جوراب

منم برای سیاتیک و درد کمر چندبار گذاشتم خوابم نبرده ولی بعدش حیلی خیلی بهتر شدم ارزششو داره حالا چند شب خوب نخوابی 

خیلی‌ها نوشتن بعد چند ماه پریود شدن با گذاشتن حنا

بعضی‌ها چندساعت تو ناف ميزارن راستش ناف من نمیگم به کسی به هرحال ناف حساس

حنا سه چهارساعت با آب داغ خیس کن شل نباشه بعد بزن کف پات پلاستیک بکش روش جوراب بپوش بخوابمیتونی وقتی ...

ممنون عزيزم سعی میکنم حتماا امتحانش کنم❤️❤️