2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

95 بازدید | 5 پست

یه سوال فنی اکل بپرسم.من دوره هام 28 روزس.هرکی 28 روزه باشه حتما تخمک گذاریش روز 14 دوره اس؟دیروز پریودم تموم شده.میخوام کیت تخمک گذاری استفاده کنم.از چه روزی باید شروع کنم به استفاده؟راستش تاحالا استفاده نکردم بلد نیستم😁

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ااین لینکو ببین روز دقیق تخمک گذاریتو میگه. تاریخ تست خانگی و  تاریخ تقریبی زایمان و تخمک گذاری دوره های بعدتم میگه

https://farzand.net/getting-pregnant

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍
عزیزم ااین لینکو ببین روز دقیق تخمک گذاریتو میگه. تاریخ تست خانگی و  تاریخ تقریبی زایمان و تخمک ...

آره عزیزم.دارم این لینک رو.تو این یکی دوماهه از رو همین نگا میکردم.اما یکم شک برم داشته نکنه 14 ام نباشه.آخه تو سایتای مختلف زده بین یازدهم تا 17 ام.دقیقا ننوشته چه روزی..

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢