2777
2789
عنوان

همه بچه مو میزنن چیکار کنم

738 بازدید | 62 پست

دخترم 15ماهه اس تو هر جمعی که هستیم بچه ها میزننش نمونه اش امروز دوستم با پسرش اومده بودن رفتن تو اتاق دخترم بازی میکردن رفتم سر بزنم بهشون دیدم موهای دخت م تو دستشه و داره میکشه و تمام صورت دخترم جای ناخن هاشه و بینی اش داره خون میاد و دخترم حتی اعتراض نمیکنه و فقط نگاش میکنه

چیکار کنم انقد مظلوم نباشه

خب دخترت کوچیکه هنوز برای دفاع کردن .بنظرم تا وقتی ک دخترت ب سنی نرسیده ک بتونه از خودش دفاع کنه خودت نظارت کامل داشته باش روش

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تنهایید یادش بده وقتی کسی میزنتش اونم بزنه یا حداقل جیغ بکشه 

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

شما که میدونی بچت اینقد بی دفاعه واسه چی هر دفه با یه بچه دیگه تنهاش میذاریش که بزننش؟!

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

بچه تون رو با بچه های دیگه تنها نذارین هنوز کوچکه و نمیتونه از خودش دفاع کنه 

بچه های دو ساله یاهمین حدود یکی از روش های برقراری ارتباطشون گاهی جیغ و لمس هست که خوب صرباتشون هم کنترل شده نیست پس کوچکترا اسیب میبینن شما باید از کوچولوت محافظت کنی 

هرگز به بچه نگین کسی رو بزن این روش غلطه ولی یادش بدین شما رو باخبر کته و محیط رو ترک کنه

حال متکلم از کلامش پیداست