2777
2789
عنوان

درموردازدواجم کمک می کنین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3559 بازدید | 90 پست
نه واسه .خودش افسرده میشه روحیه ش رفتار همه ویش تغییر می‌کنه حتما برین دنبال درمان

افسرده که نیست من خنگول بازی درمی یارم نمی زارم فقط یکم اعتمادبنفسش پایین احساس می کنم فک می کنه تتهاش می زارم ولی درواقع اونجوری نیست

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

افسرده که نیست من خنگول بازی درمی یارم نمی زارم فقط یکم اعتمادبنفسش پایین احساس می کنم فک می کنه تته ...

دنیاروترک می کنم اگه نباشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👍پس درک میکنی منم چی چی میگم صبح میکفتی بیخیال و...

ببین داداش فرق می کنه من نمی دونم قضیه شماچیه اگه خودش رفته ترکتون کرده که ببخشیدناراحت نشید به درک 

ببین داداش فرق می کنه من نمی دونم قضیه شماچیه اگه خودش رفته ترکتون کرده که ببخشیدناراحت نشید به درک

ولی اگه بامخالفت خانواده مواجهید که من خودم برام همچین اتفاقی بیوفته بابولدوزر ازروهمشون رد می شم نمی زارم کسی مانعم شه 

خب اسی میخوای ما بگیم برو رابطه برقرار کن کوچیک بشه 😆😆😆

نه گلم نه من نه ایشون همچین شخصیتی نداریم که قبل این که بریم خونه خودمون همچین کاری بکنیم فقط جهت دردودل بود کمک می خواستم ببینم چه جوری نزارم اعتمادبنفسش بیادپایین عشقم

خب اسی میخوای ما بگیم برو رابطه برقرار کن کوچیک بشه 😆😆😆

منم بخوام اون همچین کاری نمی کنه بااین که به چهرشون نمی یادولی واقعااینجوریه

نه فرقی نداره از نظر من اگه این حس باشه که تقصیر خودم بود اونوقت قضیه فرق داره

دردیـــست به جـانـم ولـی نـیست طبـیبـی♡ پنــهان شده در خــنده ی مـن بغــض عجـیبـی♡️ 🥀

نه فرقی نداره از نظر من اگه این حس باشه که تقصیر خودم بود اونوقت قضیه فرق داره

یعنی خودتون ترکش کردین

چون دختر هم داری خیلی تحقیق کن یه موقع زبونم لال دخترت آسیب نبینه

گلم داداشام اززیرزره بین ردش کردن تاقبول کردن منم تمام زورموزدم درست شه قبول نمی کردن 

نه .مثلا شاید تقصیر خودم بود که رفت مثلا شاید کاری کردم یا خستش کردم نمیدونم

می تونین برش گردونین ؟

می تونین برش گردونین ؟

حیفه اگه برای زندگی می خوایش دلشوبدست بیار گناه داره هم خودت گناه داری هم اون به خدا