2777
2789

خب اول حرفامو گوش‌کنید ! 

من هر دفعه از این روش استفاده کردم حاجتم روا شد ! یعنی تاحالا نشده انجامش بدم و حاجت روایی نداشته باشم !

ب دوستمم یاد دادم ۳ دفعه هس ک میگ استفاده کرده این ۳ دفعه حاجتش روا شده!

بهتون یاد میدم کامل کامل 

این مثل دعا و ی معجزه یا ی چیزی مث جادو همه چیز رو درست میکنه و حاجتتون رو میده ! ولی جادو و جنبل نیست 

اینم بگم اگر ب صلاحتون نباشه یا شر باشه عملی نمیشه !

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خب میدونم ممکنه بابت این حرفم بم خیلی توهین بشه ولی ب عنوان تشکر شما ببینید !

ازتون خواهش میکنم وقتی یاد گرفتید ! اولین دعاش رو برای من کنید ب. نیت من انجام بدین اولین بارتون رو ! ب نیت اینکه من ماریا هستم و‌دعا کنید ب عشقم امیرعلی برسم و ازدواج کنیم و عشقمون پایدار باشه ! ممنون

هستیددبگم؟

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

هستید بگم؟؟؟

ولی خب میدونم ممکنه بابت این حرفم بم خیلی توهین بشه ولی ب عنوان تشکر شما ببینید !ازتون خواهش میکنم و ...

اگه رد خور نداشت که خودت به حاجتت میرسیدی 🥲

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

خب !

اول 

بگم یک بار کلا نیازه البته بیشتر هم میتونید بستگی ب خودت داره !

بین ۱۰ تا ۱۰۰۰ صلوات بلکه بیشتر هر چقدر ک دوست دارید ! 

صلوات نذر کنید ب نیت مثلا رسیدن ب عشقتون یا کار پیدا کردن !

بعد هدیه بدید ب یکی از امام ها یا پیامبر ! 

مثلا من خودم میگم  فلان مقدار صلوات نذر میکنم برای اینکه مثلا فلان اتفاق بیوفته و این صلوات رو هدیه میکنم به امام حسین یا ( هر امام یا معصوم یا پیامبر یا خدا ) بعد قسمت مهمش اینه

کل صلوات رو همون لحظه میفرستم 

و مطمعن هستم ک این حاجتم روا میشه 

نیازی نیس چند شب ادامه داشته باشه ولی اگر بخواهید میتونید ادامه بدید

اگر ب صلاحتون باشه یا شر نباشه دعاتون و حاجتتون روا میشه 

ولی اصلا شک ب دلتون راه ندید

اینم بگم یادم نره میتونید وقتی مثلا مقدار صلواتتون رو فرستادید میتونید بیشتر هم بفرستید بهتره 

حالا ک یاد گرفتی لطفا ی ۱۰ تا یا هرچقدر ک دوس داری صلوات نذر کن هدیه کن ب ی. امام ب نیت اینک من ب عشقم برسم ممنونم🥰❤️‍

امیدوارم همگی ب حق بخشندگی خدا حاجت روا بشید !

مطمئن باشید تا خدا نخاد برگ از درخت نمیوفته اگر نشد مطمئن باش بهترش هست ک خدا برات کنار گزاشته

شبتون بخیر 

اگه رد خور نداشت که خودت به حاجتت میرسیدی 🥲

خب رسیدم

عشقم برگشت ب صورت ی معجزه برگشت عشقم و درست شدنش ی چیز محال بود هیچکس‌فکرشو نمیکرد

خب هرکس این روش رو یاد گرفت !

و استفاده کرد 

و حاجت روا شد بیاد اینجا بگه !

ولی مدیونید ک وقتی یاد گرفتید برام دعا نکنید :)

ممنونم 

خب هرکس این روش رو یاد گرفت !و استفاده کرد و حاجت روا شد بیاد اینجا بگه !ولی مدیونید ک وقتی یاد گرفت ...

من اولین سری برا شما صلوات فرستادم .شما به حاجتتون رسیدید ؟از نظر من باور کردنی نیست .منتظر جوابتون هستم اگه رسیدید بگید برای سری دوم برا خودم بخونم