2777
2789
عنوان

نامزدم

199 بازدید | 20 پست

نامزدم ک گفتم ازم عکس خواسته هنوز بعد سه روز جوابمو نداده منم از دیشب دیگ بهش پیام ندادم گفتم دیگ زنگ نمیزنم مزاحمت نمیشم فکر کنم اینجوری راحت تری دیگ جوابمو نداد از دیشب تا الان ماهمو خیلی دوس داریم همیشه قهر میکنه قبلا واسه چند روز پیام نمیداد ولی گفتم اذیت میشم با رفتارش کمترش کرد سعی کرد خودشو درست کنه الان سه روز شده جواب نداد حالم خیلی بده چیکار کنم😔یعنی دلش تنگ نمیشه 

فقط تو این سه روز یه بار زنگ زد ندیدم جواب بدم گفت فکر کرد از قصد جواب ندادم با اینک توضیح دادم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعدا میفهمی چه اشتباهی کردی

ازم عکس خواست نفرستادم نتونستم اینجوری رفتار کرد سه روز شده منم گفتم دیگ زنگ نمیزنم و از دیشب نزدم دیگ نمیدونم خودمو ب چی سرگرم کنم ک فکر نکنم حالم بد نشه

بعدا میفهمی چه اشتباهی کردی

همیشه سر کاره واسه عروسیمون داره جمع میکنه خیلی شبا نمیتونه بیاد خستس میبینی کل روز پیام نمیده زنگ نمیزنه میگه کار دارم قبلا اینجوری نیود گفته مسولیتم بیشتر شده

همیشه سر کاره واسه عروسیمون داره جمع میکنه خیلی شبا نمیتونه بیاد خستس میبینی کل روز پیام نمیده زنگ ن ...

نمیدونم ببین قلبت چی میگه شاید اون راست میگه مردا مثل ما زنها خیلی توجهی نمیکنن و حساس نیستن

ن عزیزم نامزدم ۲۰ سالمه

از دوازده سالگی دوسش داشتی یعنی؟منم پسرخالمو همینجوری دوست داشتم تو همین سن تا بیست و دو سالگی. ی نصیحت از من تجربه دار. بشین قشنگ عاقلانه با خودت دو دوتا چهارتا کن ببین این عشق واقعی هست یا مال بچگی.ببین عاقلانه بهم میخورین؟ اخلاق و رفتار و اعتقاداتتون باهم یکیه یا نه