الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا میگه این آدما چون ثروت فقط اولویت داره براشون بهشون میدم اما تو اون دنیا تقاصشو میدن اینطوریه که با رسیدن به هدفشون که همون پول حرومه بیشتر گناه میکنند و گناهشون هی بیشتر میشه
کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂
سلام آیه قرآن هستش که خداوند به بعضی هر چی بخوان رو میده تا به سمت خدا برنگردند و گناهشون سنگین تر بشه
بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:70 هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵.🔒 هدف سوم:۶۰🔒. هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
من که هر کی دیدم خلاف میکنه به هر جهت به خاک سیاه نشسته یا زندانی شدن یا اواره شدن یا خانواده از هم پاشیده
یا بی آبرو شدن یا تصادف کردن بلا سرشون اومده
یا اعدام شدن و...
اصلا ای حرفا نیست که بگی خوش میگردن یک دورانی دارن بعد به مرور فلج میشن
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
پولدارههاااااا، ولی یه روز خوش نداشتن، هر روز دعوا میکردن
از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.
اگه اون دنیایی وجود نداشته باشه خدایی وجود نداره و اگه خدایی وجود نداشته باشه اصلا امکان نداشت این دنیا هم وجود داشته باشه همیشه پیشنهاد میکنم تو اینترنت سرچ کنید آیه های علمی قران خیلی جالب و زیادن واکثر هم کشف دانشمند های غربی و ژاپنی آن یعنی حتی اولین بار مسلمونا ام اینا رو نگفتن
یه چیزی ام یادت باشه تو ظاهر زندگی آدما رو میبینی حضرت علی میگه شادی دنیا با غم در آمیخته شده من خودم به چشم دیدم آدمای ظالمی که آدمای دیگ رو عذاب دادن ولی میدونم که خودشونم خیلی زجر کشیدن